2777
2789
عنوان

مانتو +عکس🛍🎉🎊

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم نظر خواستن منم نظردادم. قرارنیست همه بگن قشنگه باعین حالی که زشته

من نظر نخواستم خانومی تاپیک زدم فقط بازم ممنون از طرز بیان زیبات😏

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
میزاری  من عاشق روسری های عجیب غریبم

ارهههه الان

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
چقدر بامزس  میشه بدونم چه قیمت بود ؟!

۹۰ گرفتم خودم عاشقش شدم مخصوصا دخترا و انارای روش

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
بنظرم اون کسی که چیزیو خریده حتی اگه ازش راضی نباشه ولی به امید تایید بقیه میذاره ‌‌‌‌عکسشو... ...

مرسی عزیزم من توضیح دادم که این جریان خریدش چی بوده . اما هرکی یه جوریه دیگه😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

خوشگله عزیزم به شادی استفاده کنی

من نظر نخواستم خانومی تاپیک زدم فقط بازم ممنون از طرز بیان زیبات😏

کسی که عکس ازهرچیزی میزاره نظر میخواد یاخواه ناخواه نظر میدن. بعدازاونم هرکسی باهر سلیقه ای اینجا عضوه یکی میگه زشته یکی میگه قشنگه. منم نظرم زشت بود. بعدشم من طرزبیانم چی بود؟فحش بود؟بهتون فحش دادم؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
خب باید دید چی شده  نمیشه اینجوری ام قضاوت کرد

ببین یه تاپیک بود استارترش تبلیغ ادکلن 20 تومنی میکرد بچه ها بهش گفتن تو داری تبلیغ میکنی واین حرفا استارتر همین امروز هم عضو شده اولین پستش هم بود یهو به جای اینکه استارتر جواب بده نی نی یار 4 اومد جواب بچه هارو با بی احترامی داد یعنی خود نی نی یار 4 یه کاربری ساخته بود برای تبلیغ

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کسی که عکس ازهرچیزی میزاره نظر میخواد یاخواه ناخواه نظر میدن. بعدازاونم هرکسی باهر سلیقه ای اینجا عض ...

من چون خودم آدم رکی نیستم و اصلا مستقیم هر حرفی و نمیزنم که مبادا دل کسی بشکنه راستش طرز بیانتون برام خیلی ناگهانی بود.