گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بزن رو عکس کانال نوشته اونجا معمولا ایدی کانال هست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تاپیک زدم اسکرین حرفشو گذاشتم گفتم باید معذرت خواهی کنی از خانوما
به من پیام خصوصی داد که اسکرین گرفتن جرمه اگر یه بار دیگه بزاری پیگیری میکنم! منم گفتم بی احترامی هم جرمه منم شکایت میکنم تاپیکمو ترکوند!
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ایدی تو بده پیدات کنم ببرمت کانال....اهل کجایی عزیزجون؟
الان تو خصوصی بهت میدم
اها پس همینه. ببخشید. ادم باید سعی کنه اینجاهم نظر نده. اخه طرف میاد نظرمیپرسه ولی بگن زشته ناراحت م ...
نه خواهش میکنم منم این مانتو رو برا عید نخریدم همینجوری خریدم عزیزم ناراحت نشدم چون عزیزاز دست دادم باید مشکی زیاد میخریدم که تا یه مدت مشکی میخوام بپوشم تکراری نباشه. هرکیم یه نظری داره😊.
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عه چه عجیب اخه میدونی نی نی یارا رو از اعضای سایت انتخاب نمیکنن و حق ندارن کاربری داشته باشن
خانوم تهرانی فقط گفت سایت مشکل پیدا کرده همین
ممنونم عزیزم . من پدر شوهرم عید اولش میشه امسال که فوت شدن. مادربزرگمم روز اول عید میشه ۴۰ ام.
اهاااا. من نخوندم اینه. خدارحمتشون کنه. خیلی خیلی عذرمیخوام من ازشما. ببخشید.
خواهش میکنم قربونت من ناراحت نشدم . اتفاقا اینو میذارم جاهایی که مهم نیست میپوشم 😘 هرکی نظرش محترمه خانومی. انشاالله خدا عزیزاتو برات نگه داره🙏🏻
خواهش میکنم قربونت من ناراحت نشدم . اتفاقا اینو میذارم جاهایی که مهم نیست میپوشم 😘 هرکی نظرش محترمه ...
فدات بشم مهربون. راستش پشیمون شدم ازحرفم درست نبود یه دفعه حرف نیزنیم ولی از موضوع اون طرف خبرنداریم شاید واقعا نداره طرف یا مثل شما اقوامی کسی فوت شده. خیلی شرمنده شدم ازحرفم❤❤