2777
2789
عنوان

مانتو +عکس🛍🎉🎊

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 91 پست
اینو همینجوری خریدم مال عیدم نیست . چونکه امسال عید عزادارم و عید اوله مجبورم چنتا مشکی گرفتم . چنتا ...

قشنگه مبارکت باشه 

ایشالا که دیگه غم نبینی 

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
بچه ها هم ساکت شدن ؟!

بجه ها زود یادشون میره چاره ای جز ساکت شدن نداریم واقعا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم نظر خواستن منم نظردادم. قرارنیست همه بگن قشنگه باعین حالی که زشته

بنظرم اون کسی که چیزیو خریده حتی اگه ازش راضی نباشه ولی به امید تایید بقیه میذاره ‌‌‌‌عکسشو...

بازم هرطور راحتی عزیزم

نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/                 برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤

بچه ها منم یک روسری گرفتم بامزس عکسشو بذارم؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
بچه ها تا جمعتون جمعه...منم عکس مانتو بزارم؟بااجازه استارتر...بزارم ملکه؟

بذار عزیزم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
😐😑😐😑😐😑😐😑 وا چرا؟

سایت در وپیکر که نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

استارتر بپوش تو تن شاید فرق کنه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
بچه ها منم یک روسری گرفتم بامزس عکسشو بذارم؟

نذارم یعنی؟

الان میذارم تو ی کانال دیدم واسم اوردن مثل عکسشه