2777
2789
نباید این حرفو میزدی، مردی که این سوالو میپرسه انتظار رضایت از تو داشت تو زدی با خاک یکسانش کردی، خو ...

آخه وسط دعوا بود نمی‌تونستم بگم ازت راضی هستم چون بالای هزار بار به من قول بهتر شدن داده و همیشه زده زیر قولش من هم خسته شدم تحملم بریده شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نمی‌دونم چ رفتاری داشته باشم میترسم باز هم به خودش اجازه بده اینجوری شخصیت منو خرد کنه

سر سنگین باش باهاش فعلا تا اوضاع دلت آروم بشه ک حرفای بد تر ب هم نزنید..ی چند روز ب‌ خودت فرصت بده بعد باهاش با آرامش کامل اما دلخور حرف بزن و بگو ک از حرفش شکستی و حتی ب رفتن فکر میکنی و...دیگه خودش میوفته دنبالت

عزیزم حرف خوبی بهت نزده اما عزت تو بند ب حرف اون نیست خودخوری نکن اصلا.فکر نکن بمونی یعنی سرافکنده شدی چون مطمئنن حرف از ته دل نبوده و اینکه بعد از حرف زدن باهاش حتما ب شکل بهتری عذرخواهی میکنه.یکم ب خودت و اون فرصت بده و فاصله بگیر درست میشه

چه پروعه نکنه خیانت میکنه

نه ولی توقع داره من آدمی باشم که اگه تو سرش هم زد سر بالا نکنه من هم همچین آدمی نیستم و جوابشو میدم ، میگه به دلم موند یبار بگی چشم گفتم وقتی حرفت بی حساب باشه صد سال دیگه هم بگذره نمیگم چشم

میدونی تو مسائلی که خودش دقیقا مشکل داره از من ایراد میگیره من هم گفتم تو اول خودت درست شو بعد از من ایراد بگیر میگه اینو نگو وقتی بهت میگم فلان کارو بکن بگو چشم

سر سنگین باش باهاش فعلا تا اوضاع دلت آروم بشه ک حرفای بد تر ب هم نزنید..ی چند روز ب‌ خودت فرصت بده ب ...

ممنون از صحبتای قشنگت واقعا بهش احتیاج داشتم

امیدوارم بتونم خودمو کنترل کنم و رفتاری داشته باشم ک پشیمون نشم 

نه ولی توقع داره من آدمی باشم که اگه تو سرش هم زد سر بالا نکنه من هم همچین آدمی نیستم و جوابشو میدم ...

عزیرم ایشون خواسته از شما بشنوه ک حالت کنارش خوبه شما هم گرد و خاک کردی اونم اینو گفته ..خوب شما هم در واقع از نظر ایشون مردانگی و عرضه اش رو بردی زیر سوال

کاش اول خوبی میگفتی بعد میگفتی اینجا هم کم گذاشتی

مردی ک از شما انتظار چشم شنیدن داره اولا ک خودش رو کم دیده و میخواد بکشه بالا دوم اینکه از شما تایید میخواسته ک حس خوب بگیره شما نه تنها ندادی بلکه ترکوندیش

اصلا اشکال نداره صبر کن فاصله بگیر و درنهایت مثل دو تا آدم بزرگ توقعاتت رو بگو و تموم میشه مطمئنن

عزیرم ایشون خواسته از شما بشنوه ک حالت کنارش خوبه شما هم گرد و خاک کردی اونم اینو گفته ..خوب شما هم ...

آره درسته من هم شاید تند رفته باشم ولی فکر کردم شاید بعد از اینهمه قول و وعده بیجا اینجوری بگم شاید به خودش بیاد ولی بدتر شد

حس میکنم بهتره یه کم از هم فاصله بگیریم و بعدش جدی صحبت کنیم

آره درسته من هم شاید تند رفته باشم ولی فکر کردم شاید بعد از اینهمه قول و وعده بیجا اینجوری بگم شاید ...

همین ک شما فهمیدی ممکنه تندی رفته باشی و ایشونم عذرخواهی کرده نصف راه رو رفتین دلت آروم شد همه اینا رو تو ی فضای آروم بگو..بچه داری عزیزم خاطر اون از همه چیز عزیز تر و مهم تر هست.انشاالله آرامش ب زندگیت برگرده🧡