2777
2789
میدونی من حس میکنم قلبم تیکه تیکه شدهالان نمی‌دونم باید چیکار کنم ولی مطمئنم یه آدم قوی این حرفو نمی ...

اگه ادم بچه نداشته باشه میشه یکار کرد

اما من دوتا دارم پام بستس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرف سنگینیه یه حس بی ارزشی به آدم میده نمی‌دونم باید چیکار کنم

توام میخواستی بهش بگی منم برات نامه فدایت شوم ننوشته بودم که بیای منو بگیری میخواستی بری همونی رو بگیری که عاشق سینه چاکش بودی دیگه کور بودی درست انتخاب نکردی تقصیر من نیست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
چرت وپرت گفته، بهتره دعوا نکنین هیچ فایده ای نداره

تقصیر خودش شد گفت تو این دوازده سیزده سال زندگی رو چطور میبینی منم حقیقتو گفتم ، گفتم بیشتر ازت ناراضی بودم چون تمام مشکلاتمون بخاطر اشتباهات تو بوده و حاضر به تغییر نیستی اونم زورش گرفت 

حالا یه فرصت دیگه بده بهششاید خوبی هاشو ثابت کردمن صدتا فرصت دادم نشد

دعوای دیشبمون سر کارای اشتباه خودش بود

از اینکه حقیقتو به زبون آوردم زورش گرفت

گفت بهتره جدا بشیم شاید یه آدم بهتر سر راهت قرار گرفت 

بعدم گفت من اصلا نمیخواستمت و نمیخوامت

توام میخواستی بهش بگی منم برات نامه فدایت شوم ننوشته بودم که بیای منو بگیری میخواستی بری همونی رو بگ ...

گفتم تو ک منو نمی‌خواستی بیخود کرده اینهمه سال زندگی منو خراب کردی الآنم برو با همون ک لیاقتته

حق داری تا ابداما رفتارش معلومه ک دوستت داره وگرنه ب روش نمی‌آورد.عقل مردا میره میاد زیاد رو اینکه ا ...

الان نمی‌دونم چ رفتاری داشته باشم میترسم باز هم به خودش اجازه بده اینجوری شخصیت منو خرد کنه

تقصیر خودش شد گفت تو این دوازده سیزده سال زندگی رو چطور میبینی منم حقیقتو گفتم ، گفتم بیشتر ازت نارا ...

نباید این حرفو میزدی، مردی که این سوالو میپرسه انتظار رضایت از تو داشت تو زدی با خاک یکسانش کردی، خوبی هاشو بزرگ کن بدیهاشو نبین 12 سال گذشت یه چند سالم تحمل کنی همه چی بهتر میشه