2777
2789

سلام خانما من برای جلوگیری از بارداری قرص ال دی مصرف میکنم نزدیک دوساله بعد این ماه بعد پریود که شروع کردم خوردن من ساعت ۱۰ شب میخورم بعد یک شب یادم رفته بود ساعت ۱و نیم شب خوردم دو روز قبلش هم رابطه داشتم ولی هیچی ببخشید داخل نریخته بود بعد چهارشنبه هم رابطه داشتم یادم اومد دیشب قرص رو نخوردم الان دوتا پشت هم خوردم میگم امکان بارداری هست خیلی نگرانم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب یه تست دادن که ضرر نداره

اخه تا تموم شدن قرص نزدیک ۱۰ روز مونده سه روز قبل هم یکی زدم منفی بود اخه من با این که قرص مصرف میکنم ببخشید خیلی ببخشید اصلا تا بعد دخترم نزاشتم مایعی داخل بره 

اخه تا تموم شدن قرص نزدیک ۱۰ روز مونده سه روز قبل هم یکی زدم منفی بود اخه من با این که قرص مصرف میکن ...

نمیدونم والا خودت بهتر میدونی

من مجردم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

عزیزم قرص نخور سمه مدتی دیگه میترکی میره زن میگیره تاپیک خیانت میزنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .