پارسال شهریور ماه پسر همسایمون اومد خاستگاریم حالا باز اومده مامانش به مامانم گفت ما سوژه داریما ولی نمیریم خاستگاریشون احساس میکنم خود پسره بیشتر پیگیره تا خانوادش یعنی پیشنهاد خود پسره بوده فک کنم باز امشب دیدمش نگاه معنا داری میکرد ؟ یعنی بهم حس داره ؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من نامزد داشتم قبلا پسر عمومه اونا کامل در جریان بودن حتی دلیلشو نپرسیدن ک چرا بهم زدم مادر پسرع گفته پیش میاد ایرادی نداره حتما تفاهم نداشتن در حالی که چندتا خاستگار از فامیل داشتم هی مسخره میکردن میگفتن نامزدیتو بهم زدی
حس چیه ببین مرد زندگیه الان منم به بغل سر کوچه نگاه کنم حس دارمروش درست تصمیم بگیر عزیزم
اخه من حتی تحقیق نکردم راجبش نمی دونم در موردش خیلی گاهی میرم بیرون میبینمش اونم منو میبینه دو سه باری اومد خاستگاری کلا بگما من زیاد نمیزنم بیرون.برا دانشگاه میرفتم و گاهی سوپری