2777
2789
عنوان

خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 52 پست
تو میگی مامانش به شما گفتهبعد چرا به اون خانم گفته خب دوبار هم مامانش اومده خودش میتونست بهت ابراز ک ...

اول اون خانم مسنه گفت بهش گفته بودن ما رومون نمیشه بریم خاستگاری بعد مامان پسره اومد دم درمون گفت یه چندباریم پسره به اون زن مسنه گفت من میزارم تا درسش تموم شه بعد ازدواج میکنیم هرکاری بخواد میزارم انجام بده و این حرفا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره جدیدا خیلی در موردش با دوستام حرف میزنم امروزم دیدمش انگار حسم بیشتر شده

فکر کنم آخرش زن همین بشی😐🤣🤣🤣

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اول اون خانم مسنه گفت بهش گفته بودن ما رومون نمیشه بریم خاستگاری بعد مامان پسره اومد دم درمون گفت یه ...

خب انگار شما خودت بیشتر خوشت اومده چون میخوای توجیه کنی که اون خودش گفته و خودش خواسته وگرنه این رفتارشونه نه تنها عشق و علاقه نبوده بلکه بی احترامی هم هست از پارسال تا الان فقط دوبار در حد حرف زدن!!!!! خب آدمی که عاشق باشه قطعا سفت و سخت پیگیر میشه 

به نظرم همین الانم داری احساسی بهش فکر می‌کنی

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

حست به من چیه؟ بعد اینکه پسر مذهبیه واقعا دوستم داره؟ خانوادش راضی میشن؟

آره دوست داره

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خب انگار شما خودت بیشتر خوشت اومده چون میخوای توجیه کنی که اون خودش گفته و خودش خواسته وگرنه این رفت ...

اره راست میگی دوستمم گفت که چرا بیشتر پیگیر نمیشه گفتم نمی دونم گفت بیاد باهات حرف بزنه منم گفتم نمی دونم شاید روش نشه 

شاید باورت نشه بعد بهم خوردن نامزدیم فقط همین خاستگارم بود😂😂😂😂😂

خب دیگه

اشم شوهرت چیه؟

شانس بیاری خونت همون جاها باشه 

نزدیک خونه مامانت🥰