2777
2789
عنوان

بهانه گیری های همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 29 پست
رابطه از پشت باعث هزار تا درد و مرض میشه قبول نکن

حالم ازین رابطه بهم میخوره. قشنگ حس میکنم اگه انجام بدم حیوونم و طرف رفتار بدی باهام داره. هیچ لذتی نمیبره ادم فقط تحقیره. هیچ وقت انجام نمیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا به اونجاها فکر نمیکنم. من هر طور باشه جدا نمیشم . وقتی اردواج کردم تا اخر باهاش هستم. بهشم گ ...

فکر کردی خ خوب کردی اینجوری گفتی؟ برایذهمین داره باج میگیره و جرات کرده بگه رابطه از پشت میخواد 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

حالم ازین رابطه بهم میخوره. قشنگ حس میکنم اگه انجام بدم حیوونم و طرف رفتار بدی باهام داره. هیچ لذتی ...

هرجور میتونی راضیش کن خیلی روشها هست که لذت ببره ولی این کارر ومنظورم همینی که میگی بدت میاد رو انجام نده

فکر کردی خ خوب کردی اینجوری گفتی؟ برایذهمین داره باج میگیره و جرات کرده بگه رابطه از پشت میخواد

چیکارکنم؟ واقعا دوسش دارم. من هیچ وقت دنبال فیلم بازی کردن نبودم حسمو رک و راست میزنم. ولی نمیدونم چیکار کنم . 

هرجور میتونی راضیش کن خیلی روشها هست که لذت ببره ولی این کارر ومنظورم همینی که میگی بدت میاد رو انجا ...

من هرکاری به جز رابطه کامل کردم براش ولی میگه بدم میاد دیگ داخل ماشین.  زن نگرفتم ک دزدکی باهاش باشم. 

من هرکاری به جز رابطه کامل کردم براش ولی میگه بدم میاد دیگ داخل ماشین. زن نگرفتم ک دزدکی باهاش باشم ...

چرا توی خونه خودتون نیست عاشقانه هاتون خوب موقعیت گیر بیار براش گناه داره

بنظرم باید یکم بیشتر رو انتخابت فکر کنی 

وقتی از درک اینجور مسئله ی ساده ای عاجزه توی بحران های زندگی چه میکنه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چیکارکنم؟ واقعا دوسش دارم. من هیچ وقت دنبال فیلم بازی کردن نبودم حسمو رک و راست میزنم. ولی نمیدونم چ ...

اشتباهه

زن باید پر از مکر و فریب باشه ان کیدهن عظیم

یعنی در عین اینکه احساسات و عشق زیادی داری دست بالا رو بگیری اویزون نباشی خودت رو جوری وابسته نشون ندی که فکر کنه بدون تو کارش تمومه مرد باید خواهان و طالب باشه 

ما زنا اگه تو موقعیتی غیر این قرار بگیریم احساس رضایت و خوشبختی نمیکنیم 

و اون رابطه هم خودت خوب گفتی حس حیوون بودن ،، بنظر من مردی که این رابطه رو میخواد هم به سلامتیت اهمیت نمیده هم به احساس درد و تو رابطه واژینال هم چندان خوب نخواهد بود

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید