2777
2789
عنوان

چرا الان بیدارید❓دغدغه تون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 308 پست
من دارم دیوونه میشمپسرم هییبچ شبیه نمیخوابه بزور ۴ صبح خواب میره تا افتاب میزنه هم بیدارهاز زندگی سی ...

چرا نکنه دردی چیزی داره 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

نمیدونم یباره فکر و خیال اومد سراغمچیکار کنم چطور فردا با بچم سر و کله بزنم سردرد دارمخیلی غصه میخور ...

چرا عزیزم غصه برای چی

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا این تایم بیدارم شوهرم میره سرکار امشب یکم زودتر رفترفتم بخوابم تو جام ی لحضه اینستارو باز کرد ...

چرا ااااااا

چرا عزیزم غصه برای چی

غصه خونه و اجاره خونه فکر اینکه چرا اینقدر خاتواده شوهرم اذیتم کردن

الان اونا خوش و خرم و پولدار من ن

غصه اینکه چرا بچم باید مستاجر باشه

نکنه چیزی براش کم بزارم

کلی گریع میکنم

البته افسردگی بعد از زایمانم گرفتم شاید بخاطر اونه

غصه خونه و اجاره خونه فکر اینکه چرا اینقدر خاتواده شوهرم اذیتم کردنالان اونا خوش و خرم و پولدار من ن ...

عزیزم برای داشته هایت شکر کن درسته سخته خیلی قبول دارم ولی اینطوری خودتو اذیت میکنی بچه هم ناراحت میشه

عزیزم برای داشته هایت شکر کن درسته سخته خیلی قبول دارم ولی اینطوری خودتو اذیت میکنی بچه هم ناراحت می ...

اره واقعا راست میگید ی مدت بهتر شده بودم الان دوباره اینجوری شدم

چند هفته پیش ی دعوای خیلی بدی باشوهرم شد اصلا بهم ریحتم

اره واقعا راست میگید ی مدت بهتر شده بودم الان دوباره اینجوری شدمچند هفته پیش ی دعوای خیلی بدی باشوهر ...

چرا سر چی 

چرا سر چی

سر اینکه شوهرم بمن نگفت ک نرفته سرکار من فک کردم رفته سرکار و اون گوشبشو خاموش کرده یود بعد من اتفاقی زنگ ب محل کارش زدم گفتن امروژ اصلا نیومده

بعد من مرتب بهش زنگ زدم تا اینکه گوشیشو روشن کرد

بعد گفتم کجایی گفت سرکار گفتم چرا صدای باد میاد گفت صدای پنکس

گفتم چزا دروغ میگی من خودم زنگ زدم گفتن امروز نیومدی سرکار

گفت ن کی گفته بزار برم واحدمون ببینم چرا دروغ گفتن

بعد از کلی جنگ گفت ک اره مریض شدم نتونستم یرم سرکار رفتم خونه مامانم 

ب مامانش زنگ زدک گفت ازه منم خونه نبودم همینجور پشت در مونده بوده

من دلم راضی نیست میترسم با کسی باشه

ننشم با من دشمنه اقد خوشحال بود هی میگفت ها یعنس مسگس خیانت مرده و میخندید

سر اینکه شوهرم بمن نگفت ک نرفته سرکار من فک کردم رفته سرکار و اون گوشبشو خاموش کرده یود بعد من اتفاق ...

آخرش بد نوشتی متوجه نشدم ولی خب چه اصراری داشته بگه سرکار بوده خب راست بگو نبودم دیگه 

همون منم همینو گفتمگفتم خب من دارم بهت میگم زنگ زدم نبودی سرکار چرا اصرار داری بودم

همین دیگه حق داری عصبانی بشی 

چیزی ازش دیدی که شک کردی 

آخرش بد نوشتی متوجه نشدم ولی خب چه اصراری داشته بگه سرکار بوده خب راست بگو نبودم دیگه

احرش این بود ک شوهرم گفت ب مامانم زنگ بزن ببین من راست میگم زنگ زدم مامانش گفت اره ساعت ۱۲/۵ اومد خونه ما برو ببین از هشت تا ۱۲.۵ کجا بوده

احرش این بود ک شوهرم گفت ب مامانم زنگ بزن ببین من راست میگم زنگ زدم مامانش گفت اره ساعت ۱۲/۵ اومد خو ...

واااااااا چقدر بی عقل!