2777
2789
عنوان

همسرم اصلا نمیگه بیا پیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم همون با عشوه و لوندی و انرژی زنانه همچیو درست کن تا قهر و اینا ولی بنظرم کلا باید این مشکل رفع بشه ممکنه بعدا مشکل ساز بشه البته دقیق نمیدونم چون من خودم تایم خیلی کمی عقد بودم بعد عروسی گرفتیم رفتیم سر زندگیمون ..

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بنظرم همون با عشوه و لوندی و انرژی زنانه همچیو درست کن تا قهر و اینا ولی بنظرم کلا باید این مشکل رفع ...

واقعا نمیپونم قبلا هم پیش اومده و بهش گفتم 

چندین بار گفتم 

با زبون خوش با قهر و دعوا 

کلا همینه 

و برام اذیت کننده شده 

اصلا نمیدونم 

واقعا نمیپونم قبلا هم پیش اومده و بهش گفتم چندین بار گفتم با زبون خوش با قهر و دعوا کلا همینه و برام ...

میگم نکنه طبعش سرده ؟ نظرت چیه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من همین زبون عشوه و لوندی ندارمسریع دعوا میکنم 🤣

یکم انرژی زنونه داشته باش😂😂