2777
2789
عنوان

توروخداااااااا بیایننننن

74 بازدید | 7 پست

آخه همیشه این مدلی هستم ک با سرعت عمل کار هارو انجام میدم راه میرم و حرکاتم سریع است و زیاد نگاه نمیکنم ب کسی برای همین همش حس میکنم از نگاه های بقیه ک مسخره میشم و بهم خیره میشن

منم همینم و تو سکوت مطلق زندگی میکنم فقط با خودم حرف میزنم. گاهی میگم همه حس میکنن من ی عقب موندم ولی همیشه سعی میکنم ی کاریم درست بشه حیرت کنن بدونن ک فکرشون راجب من اشتباه بوده

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا حس میکنم مسخره میشم غیر مستقیم😭

ب ی ورت نباشه کار خودتو بکن تو تنهایی تلاش کن اگ موفقیتت رو ببینن میفهمن ک باید خودشونو مسخره کنن ن تورو 

ب ی ورت نباشه کار خودتو بکن تو تنهایی تلاش کن اگ موفقیتت رو ببینن میفهمن ک باید خودشونو مسخره کنن ن ...

آخه من دوست دارم مثل بقیه عادی باشم و مسخره نشم چرا خودم نمی‌فهمم و عادی ام بنظرم ولی از این نگاه ها و مسخره شدن ها  و فاصله گرفتن ها از من خسته شدم بنظرت آدمی ک سریعه تو بیرون یا محل کار و... بهش میخندی یا برات جالبه ؟!

آخه من دوست دارم مثل بقیه عادی باشم و مسخره نشم چرا خودم نمی‌فهمم و عادی ام بنظرم ولی از این نگاه ها ...

جالبه از خدامه مثل اون بشم دلیلی برا مسخره کردن نیست.