2777
2789
عنوان

بچه ها لباس برای خواهر داماد چه رنگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 16064 بازدید | 276 پست
چرا دوستام هستن سفید دارن اگه برسم باید کفشم بخرم من اصلا با کفش پاشنه بلند نمیتونم راه برم کاش میشد ...

خب دوستات هستن اگر پیراهن رنگی گرفتی  ازشون بگیر دیگه 

منم ی پیراهن پاستیلی مجبور شدم عروسی فامیلم بگیرم ولی برا کفش دیگه زورم میومد از زن داداشم گرفتم🤷‍♀️

منم اصلا کفش مهمونی و مجلسی نمیتونم فقط برا موارد اضطراری دارم😅🤭 فقط کتونی .

دیگه برا عروسی داداشم این ترفند زدم لژ دار گرفتم کفش تابستونه اصلا ببینی🤣 دیگه راحت یادم نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرمز خیلی جذابه تو فیلم هم قشنگ دیده میشه بعدش مشکی سبز خوش رنگ هم خوبه

قرمز دوست ندارم واقعیت 

رنگای پاستیلی بیشتر دوست دارم 

چری هم دوست دارم میگن سنت می‌ره بالا 🥲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اسی آبی درباری، سبز پولداری،زرشکی اینا کرپ وساتنش خیلی شیک میشه ترکیب تور و کرپ هم مشکی از همه قشنگ تر و شیک تر 

صد البته که سلیقه ای من ۳۳ امه و شما ۲۳ شاید سلیقه ام بهت نخوره 

خب دوستات هستن اگر پیراهن رنگی گرفتی ازشون بگیر دیگه منم ی پیراهن پاستیلی مجبور شدم عروسی فامیلم بگ ...

احتمال اینکه پام پیج بخوره پرت شم وسط تالار زیاده 🤣🤣

تصورشم دردناکه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم لاغر بودم خیاط بهم پیشنهاد داد استی دار نپوشم استین خودش باعث لاغر دیده شدن هم یشه وبرای بازوهای ...

چه جالب پس حضوری برم این مدل ها رو هم میپوشم 

اسی آبی درباری، سبز پولداری،زرشکی اینا کرپ وساتنش خیلی شیک میشه ترکیب تور و کرپ هم مشکی از همه قشنگ ...

من خودمم اتفاقا زرشکی خیلی دوست دارم ولی میگن سن می‌ره بالا 

از طرفی مدل های خیلی باز هم دوست ندارم منم مثل شما میپسندم😂

رنگ‌طلایی بپوش مدل ماهی

سرچ میکنم تا حالا طلایی به نظرم نبود قشنگ راستی

احتمال اینکه پام پیج بخوره پرت شم وسط تالار زیاده 🤣🤣تصورشم دردناکه

وای نه 

پاشنه دار پوشیدم عروسی پسرداییم واااای یعنی اشکم داشت میومد فقط بزور بقیه میرفتم کنارشون نمیرقصیدم ک هیچ هرکی میومد فکر می‌کرد از حسادت نمیدونست پام درده لعنتیییییا میگفتن چیه چته

من خودمم اتفاقا زرشکی خیلی دوست دارم ولی میگن سن می‌ره بالا از طرفی مدل های خیلی باز هم دوست ندارم م ...

خوب آرایش و جوری بکنی که سن بالا دیده نشه🥹

دیدی سلیقه نزدیک که نبود هیچ قشنگ جهت مخالف بود 

من لختی پختی دوست دارم البته اگه مختلط نباشه مثلاً بالا دکلته پایین هم چاک😅