2777
2789
عنوان

بگین که فقط مم عشق ابدی نمبینیم🤯😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 253 پست
نمیبینمو نمیدونم درمورد چیهتو اینستا یچیزایی دیدمدقیقا هدف برنامه چیه؟

هدف برنامه:هرکسی که دوست داره اوقات فراغتشو باهاش پرکنه😂

چنتا دختر و پسر رو ریختن کنار هم تا باهم جفت بشن

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس خوبی ندارم دقیقا مثل همون حسی که به فیلمهای جم تی وی دارم مزخرفن ..دقیقا از وقتی که این فیلما باب شد کانون خانواده پوچ شد حالا این عشق ابدی خدا می‌دونه چ خوابی برا جوونا دیدن 

اینجا هیچکس نمیبینههمه اون چند میلیون ویوهای برنامه هم منم

واقعا چند میلیون ویو داره؟؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هدف برنامه:هرکسی که دوست داره اوقات فراغتشو باهاش پرکنه😂چنتا دختر و پسر رو ریختن کنار هم تا باهم جف ...

همین؟😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مثل لاو آیلند خارجی .یه ویلا با یه سری دختر و پسر کاپل میشن و...

به نظرم اینهمه گارد گرفتن نداره هرچند خیلی نقد وارده بهش

هدفشون فرهنگ ایران و ایرانیه

فرهنگ با یه برنامه دیدن از بین نمیره 

این برنامه هنوز یک سال نیست که پخش میشه پس چرا آمار خیانت متاهل ها انقد بالاس

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

منم مثل شما 

هدف چیه ؟!

سرگرم لغو و بیهوده برای جوانان ما بجا مطالعه ، یادگیری به زبان یا مهارت و حرفه سرشون با دیدن برنامه امثال اینا گرم کنن 

سرانه مطالعه ما کجا بقیه کشورها کجا😔

[QUOاTE= 389419984]هدف برنامه:هرکسی که دوست داره اوقات فراغتشوی باهاش پرکنه😂 چنتا دختر و پسر رو ریختن کنار هم تا باهم ...[/QUOTE]

یعنی شریک یکی شون حذف شده 

اونی که مونده میری با یکی دیگه ؟

به دنبال وارستگی 
مثل لاو آیلند خارجی .یه ویلا با یه سری دختر و پسر کاپل میشن و...به نظرم اینهمه گارد گرفتن نداره هرچن ...

اونم ندیدم😅🤦‍♀️

تو اینستا فقط جیغ و دادشون سر همدیگه رو دیدم کامنتارم میخوندم ببینم قضیه چیه متوجه نمیشدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره

تاسف حالا موضوع به کنار شخص پرستو صالحی دیدن نداره واقعا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹