2777
2789
عنوان

بگین که فقط مم عشق ابدی نمبینیم🤯😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 253 پست
[QUOاTE= 389419984]هدف برنامه:هرکسی که دوست داره اوقات فراغتشوی باهاش پرکنه😂 چنتا دختر و پسر رو ریخ ...

یک برنامه هست کسی که عشق واقعی شو پیدا کنه ۳۰ هزار دلار میدن

چندتا پسر و دخترن و فیک ها حذف میشن

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرهنگ با یه برنامه دیدن از بین نمیره این برنامه هنوز یک سال نیست که پخش میشه پس چرا آمار خیانت متاهل ...

اتفاقا اونقدرررر ک یه برنامه روی فرهنگ و اخلاق و رفتاز ادما تاثیر داره سی جهل سال تربیت خانواده نداره

تاثیر رسانه خیلی قوی تر از اون چیزی هست ک‌فکر مبکنی

شناختی ندارم ازش ولی مجری بامزه ایه بنظرم حاضرجوابه حال میکنم باهاش😂

شخصیت ثابتی نداره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من میگم بهار حذف میشه چون نگار حالش داغون بود

سیاوش رو حذف نمیکنن چون تیم هستن بین دانیال احتمالا بره

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

پس کی حذف میشه وقتی گفت دونفر سیاوش و بهار سرپا بودن

نمیدونم واقعا

ولی اگر بخوان حذفش کنن نامردیه چون خیلی وقت نیست که اومده

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

منم مثل شما هدف چیه ؟!سرگرم لغو و بیهوده برای جوانان ما بجا مطالعه ، یادگیری به زبان یا مهارت و حرفه ...

شخصا دوست دارم سریال ببینم...

حالا سریاله ممکنه آبکی هم باشه ولی دوست دارم معنی داشته باشه این برنامه رو تیکه هایی ک ازش دیدم چیزی ازش متوجه نشدم برا همین بنظرم ارزش دیدن نداشت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کاش سیاوش و دکتر وماهرخ حذف شن

تیم هستن رای روی اونا نمیاد 

میگفتن قبل اینکه برسه به قسمت ۷۰ نگار حذف میشه

یک برنامه هست کسی که عشق واقعی شو پیدا کنه ۳۰ هزار دلار میدنچندتا پسر و دخترن و فیک ها حذف میشن

خب اینجوری شاید دو نفر آخر عشق واقعی نباشن که 

تبانی کنن جایزه رو ببرن

چه عجیب 

به دنبال وارستگی 
اونم ندیدم😅🤦‍♀️تو اینستا فقط جیغ و دادشون سر همدیگه رو دیدم کامنتارم میخوندم ببینم قضیه چیه متوجه ...

کلا برنامه درستی نیست درست اون برنامه رو اجرا نمیکنن 

من تو هیییییچ ورژنی از این برنامه چه کره ای چه ترکی چه آمریکایی

ندیدم اینطور باشن

اینا فقط خاله زنکی میکنن

هیچکدوم از بحثا سر عشق نبوده تاحالا

وگرنه تو ورژن ترکی بوده که خارج از برنامه طرف ازدواج کردن باهم

رو چه حسابی اینو میگید

واکنش ها تو برنانه ماه عسل و رعتن از ایران و ابراز پشیمونی دوباره این برنامهه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹