2777
2789
عنوان

سر گاز جهیزیه با شوهرم دعوام شد

212 بازدید | 14 پست

گف ک داییم گفته ی گاز و تستر در حدنو دارم بیا ببرش نخر دیگه 

گفتم بگو خریدم دستت دردنکنه 

من بدم میاد کهنه فامیلتو استفاده کنم 

میگه من قراره ی گاز بیارم توام نمیتونی کاری داشته باشی ک اونو چجوری تهیه کردم😕

حق با شماست ولی بنظرم با زبون نرم و از در سیاست وارد شو

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

جالب نیس

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما این شرایط رو قبول نکن فردا تو سری خور بشی 

اگر واقعا هزینه رو داره و شوهرت با شخصیت و ادب هست طوری نی 

ولی اگر جوری باشه بعدا خودش و خانوادش پرو بشن هیچوقت خودت رو کوچیک نکن 

بگو ولی باید به سلیقه من باشه

پسند نکردم نمیخری حالا برای منم مهم نیست از کجا تهیه کردی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بگو ولی باید به سلیقه من باشهپسند نکردم نمیخری حالا برای منم مهم نیست از کجا تهیه کردی

گفتم برو کهنه از بیرون بخر ولی من مال فامیلتو استفاده نمیکنم میزارمش دم در 

واقعا قاطی کردم نتونستم اولش عادی گفتم تو چی میخوای بگی میگفتی نمیخوام دیدم تون جبهه گرفت..

تو عصبانیت سعی کن صحنه رو ترک کنی و بعدش با آرامش قضیه رو حل کنی 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

گفتم برو کهنه از بیرون بخر ولی من مال فامیلتو استفاده نمیکنم میزارمش دم در

مردا بیشترشون خیلی لجباز هستن و یکدنده. شما حرف منطقی زدین و حتی بنظرم نباید گاز دست دو  بخره به هر حال، عذر میخام اینو میگم لیاقت خریدن یه اجاق گاز تازه رو هم نداره.؟؟شما و خونواده ات به هر حال نسبت به خودتون ، وسایل چه کم چه زیاد گرفتین دیگه گرفتن یه دو قلم وسیله، اول زندگی این حرفا رو نداره که کهنه ی دایی یا عموجان یا.... استفاده بشه.