2777
2789

هر چند این دنیامم جهنمه،سرنوشتم خیلی بده بچه ندارم انگیزه هم ندارم،لطفا نگین بدون بچه هم ادم میتونه خوش باشه ک واقعا منو شوهرم نمیتونیم سختمونه

خدایا شکرت😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶سال

عزیزم خاله من بعد ۱۵ سال بچه دار یکم صبر کن خدا بزرگه

مشکلتون خیلی جدیه؟ چون ما یه اشنایی داشتین هیچ جوره باردار نمیشد ولی الان بچه دار شد و بچش صحیح و سالم به دنیا اومد 

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

دکتر جواب قطعی داده ؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ی بنده خدا بود بچه دار نمیشد هر بارم میشد سقط میشد دیگه از مجبوری رفتن یک دختر گرفتند بزرگ کنن از دعای اون دختر واسه خواهر و برادر داشتن خدا بهشون بعد بیست سال ی پسر ناز داد.

عزیزم واقعا ۶سال زمانی نیست که اینقدر خودتونو ناراحت می کنید یه مدت بی خیال شو اگه به صلاحت باشه خداوند عطا می کنه حتما اگر هم نبود به زور از خدا نخواه که بعدش جز پشیمانی هیچی نداره سرمون اومده که دارم میگم

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!