2777
2789
عنوان

برای اولین بار با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 54 پست

اصلا اینکه رفتی قیمت عطر دراوردی عجیبه کادو هرچی باشه خوبه

زشته ادم بره حساب کنه چنده کمه زیاده یا هرچی 

بعدش توام باید براش کاری انجام بدی که خرج کنه

بعد یکسال بوس دادی اونم میگی پشیمونم

منم جای اون باشم برا دختر مغرور متوقع سرد خرجی نمیکنم

عاشقم❤️

اصلا اینکه رفتی قیمت عطر دراوردی عجیبه کادو هرچی باشه خوبهزشته ادم بره حساب کنه چنده کمه زیاده یا هر ...

عزیزم شما حالا چرا انقدر از من عصبانی ای انگار؟؟ من نقطه ضعفمو قبول دارم، الان دارم با شما خواهرانه و دوستانه صحبت میکنم. الان سوالم اینه به نظرتون واقعا نامزدم برام خرجی نمیکنه؟ من چون تجربه رابطه جدی زیاد نداشتم اینو خودم تشخیص نمیدم، نمیدونم شاید از نظر بقیه بنده خدا خوب خرج میکنه و خساستی نداره. من سوالم از شما اینه که از نظرت این کم خرج کردنه یا نه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما حالا چرا انقدر از من عصبانی ای انگار؟؟ من نقطه ضعفمو قبول دارم، الان دارم با شما خواهرانه ...

چرا عصبانی باشم مگه من اصلا میشناسم شمارو

من نظرم و گفتم میگم شما توقعت بالاست

اینطور نیست ادم برای طرفش کاری نکنه ولی همزمان انتظار خرج زیاد داشته باشه

میگم توام یه دلبری کن براش یه کاری کن خودتم خرجی کن ک فک نکنه همه چی یک طرفست بیشتر خرج کنه یا میخای سرد باشی بذار عقد کنید بالاخره اگه وضعش خوبه حتما بعد عقد خرج می‌کنه ولی کلا برام عجیبه میگی شیش میلیون کمه من ک نمدونم درامد نامزدت چقدره تو بگو یک میلیارد کادو رو نباید ادم قیمت کنه کادوعه دیگه

بالاخره ازدواج کنی اندازه پنج تا آیفون طلا میحره برات

عجول نباش شما میگی کات کنم سر اینکه شیش میلیون هزینه کرده نه دویست میلیون برام عجیب بود

عاشقم❤️

چرا عصبانی باشم مگه من اصلا میشناسم شمارومن نظرم و گفتم میگم شما توقعت بالاستاینطور نیست ادم برای طر ...

من هرگز اسم کات نبردم که، اصلا به ذهنم هم خطور نکرد چنین چیزی حتی چرا کات کنم اخه. من کلا یکم وسواس دارم. میخوام اگر مسکلی چیزی هست بدونم و اگر کاری ازم بر میاد حلش کنم و براش تلاش کنم. الان هنوز حتی نمیدونم اصلا مشکلی وجود داره یا نه؟ یعنی اصلا تشخیص نمیدم ایا نامزدم برام کم‌ میذاره یا نه که اگر کم‌میذاره فکر کنم که چطور حلش کنم 

من هرگز اسم کات نبردم که، اصلا به ذهنم هم خطور نکرد چنین چیزی حتی چرا کات کنم اخه. من کلا یکم وسواس ...

نمیدونم گلم نامزد شماست خودت بهتر میدونی اگه بیرون میبره رستوران میبره ارش پول میخای  میده همین سوپرایزارو انجام میده پس بعد زندگیم می‌کنه 

اول کاری توقعت انقد بالاست بعد ازدواج چی بشه

اتفاقا مردای پولدار از بس زن پول پرست دورشون دیدن 

دوست دارن زنی ک پولکی نباشه داشته باشن

خودت جوری نشون نده فک کنه پولکی

هرچی متواضع تر باشی ولی در حد نیازتم ازش بخای شاید حتی براش جذاب تر باشه بیشترم تازه خرج کنه

عاشقم❤️

نمیدونم گلم نامزد شماست خودت بهتر میدونی اگه بیرون میبره رستوران میبره ارش پول میخای میده همین سوپر ...

بیرون و رستوران و اینا اتفاقا خیلی خوب برام خرج میکنه، غیر از تولد و ولنتاین اهل سوپرایز و اینا نیست چون هنوز عقد نیستیم هم ازش پول نخواستم تا حالا 

بیرون و رستوران و اینا اتفاقا خیلی خوب برام خرج میکنه، غیر از تولد و ولنتاین اهل سوپرایز و اینا نیست ...

خوبه پس ادم خسیسی نیست

منظورم همون هدیه اینا بده تو مناسبتا

عاشقم❤️

پول عشق‌ نمیاره دنبال اینا نباش من پارتنرم تولدم کادو بهم نداد بوسم بلد نبود بکنه ولی انقد دوسش دارم ...

وقتی علاقه باشه و عشق آدما راحت مبالغ بالاتری از پول خرج میکنن وقتی حساب کتاب میکنن یعنی عشقی نیست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ایفون بگیره توام باید براش یه تولد حسابی بگیری چند وقته نامزدید؟

به قول خودتون مگه معامله س که چون کادو گرون گرفتی باید منم عوضش همون قدر خرج کنم؟؟این که شد همون معامله!!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

کسی ک نداشته باشه از کجاش بیاره خرج کنه

شوهر استارتر ثضع مالیش خیلی خوبه 

همون ایفون براش مبلغی نیست 

و‌عطر شش تومنی مثل این میمونه یه  متوسط بره کادو ۶۰ هزار تومنی برای نامزد ش بخره!

اختیار پولش دارهشاید نخواسته دویست تومن هزینه کنه

آدمی که بخاطر همسرش از پولش نگذره مشخص هست  دوستش نداره

مردا کسی که دوسش دارن  براش خرج میکنن