2777
2789
عنوان

برای اولین بار با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 54 پست
ایشالا توام ک انقد عقده پول داری شوهر پولدار گیرت بیاد

تو عزت نفست پایینه خودت لایق نمیدونی 

قرارنیست چون خانوادت زدن سرت تحقیر ت کردن پول بهت ندادن خودتم توان کار کردن نداری بقیه هم مثل توباشن

درضمن من هم خودم گوشی مورد پسندم دارم هم خودم و لایق گرفتن چنین هدیه ای میبینم مثل تو بی ارزش و یا بی عرضه نیستم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تو عزت نفست پایینه خودت لایق نمیدونی قرارنیست چون خانوادت زدن سرت تحقیر ت کردن پول بهت ندادن خودتم ت ...

گمشو بابا به تو ربط نداره مسائل خانوادکی من اون موقع ک تو ننه باباتو تبغ میزدی من خودم پول درمیاوردم بچه جون

بی عرضه تویی ک نکاهت به دست بقیس نه منی ک خودم دنبال مستقل شدنم

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عزت نفست پایینه خودت لایق نمیدونی قرارنیست چون خانوادت زدن سرت تحقیر ت کردن پول بهت ندادن خودتم ت ...

از بس گدا و بدبختی 

وگرنه من به زانو خودم تکیه میکنم برخلاف تو

پدر مادرتم یه روز میمیرن شوهرم گیرت نیاد باید بری گدایی بدبخت جای چرت پرت توام مثل من بگرد دنبال کار مستقل شو نه پز گوشی ک بقیه برات خریدن بدی

تو ازونایی ک ددیت نباشه شب گشنه میمونی

عاشقم❤️

از بس گدا و بدبختی وگرنه من به زانو خودم تکیه میکنم برخلاف توپدر مادرتم یه روز میمیرن شوهرم گیرت نیا ...

گدازاده بدبخت اگه عرضه پول درآوردن داشتی وضعت این نبود

توهمات خودت اینجا نگو 🤣🤣

از حسودی هم داری منفجر میشی چون نه خودت میتونی پول دربیاری نه خانوادت آدم حسابت میکنن 

آنقدر زدن سرت پاک کلت از کار افتاده 

انقدرم به بقیه دخترا حسودی نکن 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

گدازاده بدبخت اگه عرضه پول درآوردن داشتی وضعت این نبودتوهمات خودت اینجا نگو 🤣🤣از حسودی هم داری منف ...

من به مفت خورا حسودی نمیکنم عزیزم

کار کردن و نکردنم هم به خودم مربوطه لااقل هنرم مثل تو گوه خوری نیست 😊

عاشقم❤️

آشناییمون سنتی بود اما من واقعا بهش علاقه دارم و بهش کشش هم دارم اتفاقا اما اصلا اون حسی فکر میکردم ...

اون چیزا که فکرشو نیکنی مال تو فیلماست اولین بار همیشه همینه دیگا مخصوصا برای خانم

من به مفت خورا حسودی نمیکنم عزیزمکار کردن و نکردنم هم به خودم مربوطه لااقل هنرم مثل تو گوه خوری نیست ...

فعلا که تو داری💩💩💩گوشی من و‌کادو استارتر میخوری🤣🤣

حالا بیشتر بفهمی بیشتر میسوزی 

چون من میتونم با درآمد خودمم هرچیزی برای خودم بخرم ولی اطرافیان و خانوادم مثل امثال تو نیستن دختر آدم حساب نکنن پولی براش خرج نکنن من برای خانوادم ارزش دارم 

البته حقم دارن واسه کسی مثل تو هزارتومنم زیادیه🤣

فعلا که تو داری💩💩💩گوشی من و‌کادو استارتر میخوری🤣🤣حالا بیشتر بفهمی بیشتر میسوزی چون من میتونم با ...

گوشیت هر گهی هست شخصیتت زیر صفره ک از درد دل تاپیک مردم بزا بالا بردن خودت استفاده میکنی چیو بدونم یک میلیاردم پول داشته باشی یک جو شعور نداری و بابت توهینا و قضاوتات هم واگذارت میکنم به خدا

عاشقم❤️

گوشیت هر گهی هست شخصیتت زیر صفره ک از درد دل تاپیک مردم بزا بالا بردن خودت استفاده میکنی چیو بدونم ی ...

من هرچقدرم بد باشم هیچ وقت  اون قدر رذیل و بدبخت و حسود نیستم به هم جنس خودم بخاطر یه کادو معمولی حسودی کنم

من  تاحالا کادوی گرون  در حد آیفون  ازهیچ پسری نگرفتم ولی هیچ وقتم مثل شما به دخترایی که گرفتن حسادت نکردم

ولی تو چون خودت چنین چیزی نگرفتی دلتم نمیخواد کس دیگه ای بگیره

من هرچقدرم بد باشم هیچ وقت اون قدر رذیل و بدبخت و حسود نیستم به هم جنس خودم بخاطر یه کادو معمولی حس ...

من کی حسادت کردم حرف بیخود میزنی فلن تویی ک داری مال و اموال و گوشیتو میکنی تو چشم ما

خود استارتر ک انقد نامزدش پولداره اندازه تو پز نداد منم بخیل نیستم هرکی داره نوش جونش

من فقط گفتم پارتنر منم هزبنه خاصی نکرد دوست داشتن فقط به کادو نیست ولی بجاش خاطره خوبی ساختیم 

بعدشم بهش گفتم صب کن بعد ازدواج حتما خیلی بیشتر خرجت میکنه چون کادو داده هرچیم هزینه کرده تو قدرشو بدون

نمیدونم کجای حرفم حسادت بود تو مث ک خودت حسادت کردی بهش ک انقد عز و جز میزنی من اگر دنبال پول پسر مردم بودم خیلی صبوری ها نمیکردم فقط بخاطر عشق وگرنه منم بدبخت نیستم عزیزم تو شهر خودم بهتربن محلم زندگی میکنم

گوشی ایفونم پولشو قبلا داشتم اون موقع نخاستم بخرم بجاش رفتم هنر یاد گرفتم چیزی نمیدونی الکی به مردم انگ بدبخت بودن نزن 

عاشقم❤️