ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون ادم بیشتر براش شوکه با استرس اینکارو میکنه ک معمولا استارتش طرف مقابل میرنهزمانی ک راحت بشی و خ ...
دقیقه جمله اخرت درسته، من امشب شب تولدم بود با اینکه میدونستم نامزدم مخارج بالایی داره اما خب درامدش هم بالاست، رو درامد بالاش حساب کرده بودم خیلی دلم میخواست برام آیفون بگبره اما ادکلن گرفت قیمت ادکلنش هم حدودا ۶ تومن بود، با اینکه هدیه خوبی بود شاید اما زیاد خوشحال نشدم
افرین دخمل کاش میزاشتی بعد عقد انشالله که خوشبختیتون پایدار باشه ..واسه احساس هم وقتی محرم بشید راحت ...
دقیقا چند بار هی میخواست لبمو ببوسه هی من میکشیدن عقب با شوخی و خنده ردش میکردم ولی آخرش دیگه نشد هم من شل کردم هم اون کار خودشوکرد من الان حس خوبی هم ندارم
پول عشق نمیاره دنبال اینا نباش من پارتنرم تولدم کادو بهم نداد بوسم بلد نبود بکنه ولی انقد دوسش دارم ...
بله متاسفانه بحث پول نیست من حس مسکنم اگر نامزدم واقعا عاشق من باشه از چیزی که خیلی دوست داره(یعنی پول) راحت تر برام خرج میکنه واسه همین طرز فکرم به جنبه مادی هدیه هاش خیلی دقت میکنم
میدونی از خودم ناراحتم که چرا با توقع داشتنم کاری میکنم که از چیزای دیگه لذت نبرم. الان شما به نظرت این ادکلن با این قیمتی که برام گرفته به نسبت اینکه درامد بالایی داره و هر چند خرج عروسی و خونه و اینا هم در پیش داره، هدیه سطح پایینی نبود؟ منصفانه نطر بده