2777
2789
عنوان

دارم چاق میشم

91 بازدید | 9 پست

چندماه پیش ۴۸ بودم الان شدن ۴۹ و توپر شدم شکمم تخته ولی رون دارم چیکار کنم میخوام صاف بشم ۴۵ اینا 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کربوهیدرات رو محدود کن تو برنامه غذاییت

بدون نونو برنج که نمیشه اخه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من ۵۲ بودم گفتم خیلی لاغرم وزنمو کردم ۷۱ شکم و پهلو آوردم نمیدونم چجوری ایشون کنم

من میخوام لاغر کنم ولی وزنم خوبخ

بدون نونو برنج که نمیشه اخه

نگفتم حذف کن گفتم محدود کن 

مثلا اگه ده ق میخوری ۶ ق بخور 

نان اگه نصف نون میخوری یه کف دستش کن 

شیرینی و شکلات رو هم محدودتر کن 

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

چندسالته

۲۴