2777
2789
عنوان

دارم چاق میشم

88 بازدید | 9 پست

چندماه پیش ۴۸ بودم الان شدن ۴۹ و توپر شدم شکمم تخته ولی رون دارم چیکار کنم میخوام صاف بشم ۴۵ اینا 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کربوهیدرات رو محدود کن تو برنامه غذاییت

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

کربوهیدرات رو محدود کن تو برنامه غذاییت

بدون نونو برنج که نمیشه اخه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا من ۵۲ بودم گفتم خیلی لاغرم وزنمو کردم ۷۱ شکم و پهلو آوردم نمیدونم چجوری ایشون کنم

من میخوام لاغر کنم ولی وزنم خوبخ

بدون نونو برنج که نمیشه اخه

نگفتم حذف کن گفتم محدود کن 

مثلا اگه ده ق میخوری ۶ ق بخور 

نان اگه نصف نون میخوری یه کف دستش کن 

شیرینی و شکلات رو هم محدودتر کن 

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

چندسالته

۲۴