2777
2789

چیکار کنم علاقم به درس خوندن زیاد شه؟؟؟درسم خوبه ولی قبل این از رو عادت و صرفا برای نمره درس میخوندم ولی برای کنکوری خوندن علاقه مهمه امروز طبق برنامه مشاور خواستم درس بخونم خوندما ولی چون اشتیاق و علاقه نداشتم الان وضعم خرابه زیرچشام گوده پاهامم از بس نشستم درد میکنه اگه اشتیاق درس داشتم حالا حالا راه داشتم میتونستن تا صبح هم بخونمم چیکار کنممم😭😭😭

به خودت فشار نیار

وسط درس خوندن سرگرمی های دیگه و کاری که حالتو بهتر کنه داشته باش

و از درس خوندن نترس این باور و در خودت ایجاد کن که دوستش داری و مثل داستان برات لذت بخش باشه خوندن درسات برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درکت میکنم من امسال ی شبایی بود که کمرم راست نمیشد و از درد گریه میکردم 

منم مثل تو از کلاس اول تا یازدهم همش تشریحی و برای نمره می‌خوندم ،خداروشکر نمره هام هم همیشه خوب میشد 

ولی اشتباهی که کردم تستی نخوندم برای کنکور نخوندم 

از دوازدهم تستو شروع کردم نرسیدم پایه هارو بخونم 

میخوندم جایی نمی‌رفتم ولی قوی نمی خوندم 

نمره پایین نوزده نداشتم 

ولی تستم خوب نبود 

به هر حال با خوب و بد خوندم و کنکور هم دادم 

ولی الان میگم کاش از همون سال اول شروع میکردم یا حتی تابستون دوازدهم 

که بیشتر می‌خوندم 

من الان هم میتونم اون رشته ای که میخوامو برم 

ولی عذاب وجدان اینو دارم که می‌تونستم تواناییش و داشتم که بیشتر و بیشتر بخونم. 

الان از بیکاری مگس میپرونم 😂، می‌خوام بگم وقت برا تفریح و سرگرمی و... زیاد تا دلت بخواد 

پس بخون با علاقه بخون 

کلیپ آموزشی نگاه کن که با کتابات رفیق شی 

مثلا من عاشق فیزیک بودم با عشق میخوندمش و می‌فهمیدم هم 

وقتی یک درسی رو بفهمی علاقه مند میشی بهش 

گلم هر چی از روش خوندن فیزیک بلدی بگو و منابع کتاب کمک درسی و تست و استاد خوب و چطوری درصد بالایی بز ...

برای خوندن فیزیک با تست باید فیزیک بخونی فیزیکو باید با تست زدن و سوال حل کردن یاد گرفت نه با درسنامه و اینا البته درسنامه هم مهمه اما نه اینقد که فقط متکی به اون باشی بیشتر باید از تست و سوال حل کردن فیزیک یاد بگیری برای اینکار یه کتاب میخوایم با پاسخنامه تشریحی و خوب من نشرالگو. رو پیشنهاد میکنم کتاب استانداردیه هم سوال آسون داره هم معمولی هم سخت استاد خوب برای فیزیک بهترین استادی که میشناسم دکتر امیرعلی حاتم خانی رتبه ۱ کنکور ۴۰۳ که خانم معصوم نیا بودن کلاس ایشون خوندن تو اپکس آنلاین درس میدن ولی هزینه کلاسشون یکم زیاده ۱۵ میلیونه کلاسای حضوری شون هم تو تبریزه اگه با هزینه کم و با کیفیت میخوای کلاسای ماز هم عالین و یچیزی تو فیزیک حل کردن چیزی که مهمه اینه که نباید از علط زدن سوال بترسی خیلیا رو دیدم که چون میترسیدن بلد نباشن و همش غلط بزنن. اصلا سراغ تست نمیرفتن حتی اگه بلد نیستی هم برو تست بزن دیگه حداقل هیچی از سوال نفهمیدی هم روی سوالو که میتونی بخونی اون جاهایی که بلد نبودیو از پاسخ نامه نگاه کن و یادبگیر تست هایی هم که غلط زدی حتما نشان دار کن تا یادت نره که دوباره حلشون کنی

خیلی ممنونم ازت میشه در مورد زیست هم بگی روش خوندن و غیره ؟

زیست مهم ترین نکته جوویدن کتابه بخوام رک باشم باید کتابو نشخوار کنی😅تو زیست خوندن یسری کلید واژه ها داریم مثل همه،بعضی،بسیاری و... اینا  واژه هایین که طراح سوال کنکور بدجورییی روش مانور میدن و با اینا دانش آموزا رو اذیت میکنن یه نکته مهم در مورد زیست برخلاف باور خیلیا که فکر مبکنن زیست حفظیه کاملااا غلطه هرکی زیستو حفظ کنه باخته زیست از ریاضی و فیزیک هم مفهومی تره باید زیستو فهمید اگه با حفظ کردن زیست عمرا هیچ به هیچ جا نمیرسه شکل های کتاب به شدت مهمه باید حسابی تحلیلشون کنی حتی نکاتی هم که به نظرت مسخره میان طراح سوالا ازش سوال میدن پس شکل هارو باید خیلییی خوب بخونی بهترین کتاب حال حاضر بازار برای زیست خیلی سبزه البته خیلی سبز تو درسنامش مطلب خارجی زیاد مینویسه ولی تست هاش پرفکتن برای زیست استاد بهتر از دکتر فرزام فرهنمد نیا نمیشناسم بهترین مرد زیست کنکور کشور زیستو درس میده مثل باقلوا خودم کلاسش میرم رو دستش ندیدم بهترینه ایشون هم ماز آنلاین تدریس میکنن کلاس حضوری شون تو شیرازه اگه اشتباه نکنم برای تست زذن واسه زیست حتما یه دفترچه کوچیک کنارت باشه اگه سوالیو غلط زدی سریع برو پاسخنامه و دلیل غلط نوشتنتو بنویس تو دفترچه بعد اون ورقه دفترچه رو بچسبون بالای اون سوال که غلط زدی اینطپری یادت میمونه اشتباهت و دیگه تکرارش نمیکنی

زیست مهم ترین نکته جوویدن کتابه بخوام رک باشم باید کتابو نشخوار کنی😅تو زیست خوندن یسری کلید واژه ها ...

خیلی ممنونم ازت تجربه کنکور رو داری ؟ من ی غول از کنکور برا خودم ساختم حس میکنم خیلی سخته و حتی نمیتونم ی سوال جواب بدم 

سوال کنکور کار کردم چندتایی مثلا تا ی جاهاییش درست رفتم ولی ب جواب آخر نرسیدم و این خیلی نا امیدم کرده

خیلی ممنونم ازت تجربه کنکور رو داری ؟ من ی غول از کنکور برا خودم ساختم حس میکنم خیلی سخته و حتی نمیت ...

کنکور هنوز ندادم اینسال میرم یازدهم دارم میخونم ایشاالله خدا هم بخواد قبول شیم ولی خیلی سخته خدایی