2777
2789
عنوان

امام زمان

778 بازدید | 98 پست

عزیزم یه موضوعی هست خیلی وقت ذهنمو درگیر کردم اونم اینه که میگم وقتی امام زمان ظهور می‌کنه اون لحظه خیلی وحشتناکه و با ظهور امام زمان یه جنگ خیلی بزرگ اتفاق می‌افته که من واقعاً از این موضوع می‌ترسم 

کسایی که اطلاعی از این اوضاع دارید می‌دونید قراره چه جوری باشه؟ 

( اگه کسی قصد توهین داره بره بیرون لطفا )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

ترس برا چی

قربونش برم میاد که با ظلم بجنگه عدالتو برقرار کنه و اسلام واقعیو نشون بده

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

منم یه سوال دارم امام زمان بیاد ان شاءالله که میاد

مردم عادی میتونن راحت ببین ایشون رو؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

منم یه سوال دارم امام زمان بیاد ان شاءالله که میادمردم عادی میتونن راحت ببین ایشون رو؟

اره دیگه🥺

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
آخه نمیتونم مخصوصا الان که میگن ظهور نزدیکه

از کجا می‌دونی ظهور نزدیکه ؟هر چی من یادمه میگن ظهور نزدیکه ...از دوران پدربزرگ منم تعریف میکرد می‌گفت میگفتن ظهور نزدیکه

واقعا این چیزا خیلی پیچیده هست اصلا بهش فکر نکن وقتی مطمعن نیستی چی به چیه 

ترس برا چیقربونش برم میاد که با ظلم بجنگه عدالتو برقرار کنه و اسلام واقعیو نشون بده

هعی یعنی زندگیم نابود شده همش تو فکر و جنگ و ناعدالتیم که همه ی دنیا رو فرا گرفته 😭😭