2777
2789
عنوان

امام زمان

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 98 پست
منم خیلی میترسم از این حوادث.و هیچوقت دنبالش نکردم واقعا نگرانم.

ترس از چه حوادثی

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
قوم یهود

چرا مذهب همیشه پشتش کشتاره 

زمانی جنگاهی صلیبی بود مسیحان ومسلمان هردوگروه فکر میکرد دیگری کافر است 

کشتار مسلمانان میانمار به دست بوداییان بجرم مرتد بودن.

کشتار میسحان توسط یهودیان در زمان پیدایش میسح به جرم ارتداد.

کشتار مسلمانان شیعه به دست طالبان وداعش به جرم ارتداد .

من فکر نمی کنم امام زمانی که قلبش سرشاراز عشقه کسی وبکشه دنیا خسته شده از این همه کشتار در طی قرنها به اسم دین .

چرا ظهور آقا رو با صلح وتعامل ودوستی گره نمیزنیم 

همیشه میگیم بیاد فلان ومیکشه بهمان ومیکشه

من فکر میکنم اینها تصورات کسانی هست که میخوان ظهورو ترسناک وتاریک نشون بدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس از چه حوادثی

همین حوادثی که میگن علامتهای ظهوره.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

چرا مذهب همیشه پشتش کشتاره زمانی جنگاهی صلیبی بود مسیحان ومسلمان هردوگروه فکر میکرد دیگری کافر است ک ...

عزیزم وقتی آقا بیاد باز آدمایی هستن که قصد دارن ایشونو شهید کنن و خودشون میخان حاکم مطلق جهان باشن و زور بگن و ناعدالتی کنن 

وقتی حضرت ظهور کنن عده ی زبادی از مردم ایشونو میپذیرن و اندکی که مبارزه میکنن در نهایت شکست میخوره اون وقته که عدالت و مساوات برقرار میشه

اتفاقا ظهور خیلی روشنه اما برا اهلش و طالب حق نه اونی که جنایتکارو زور گو هست

جنگ اول ظهور هست ولی خیلی کم 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
روز قیام امام هم دقیقا روز عاشوراست. با خراسانی و یمانی قیام می کنه هدایت یافته ترین کشور اون موقع ی ...

اون که میگن فک کنم با نقشه یکی رو اون شکلی اوردن و اون اقا ساده بوده باور کرده ایت الله کورانی گفته الکی بوده احتمالا

منم خیلی میترسم از این حوادث.و هیچوقت دنبالش نکردم واقعا نگرانم.

نه اتفاقا اینقدر اقا صاحب الزمان مهربونن و عدالت گسترش پیدا میکنه که حتی حیوانات وحشی و اهلی هم کنار هم زندگی میکنن...دیدین تو اربعین مثلا تو مسیر به سمت کربلا غذا و اب و همه چی گذاشتن هرکی خواست برمیداره میره و فراوونه اون زمان دقیقا همه جا اینطوری میشه حتی مثلا دست میکنی تو جیب طرف پول میداری اینقدر عدالت گسترش پیدا میکنه و همه یکسان میشه شرایطشون....ولی یه عده که سودشون در اینه که ظهور نیاد بقیه رو ترسوندن که فلان میشه