سلام هرکسی بخارشور داره اطلاعاتی که داره رو بگه،چه اپشنهایی برای خریدش در نظر بگیرم و کدوم مارک بهتره کنوود یا دلونگی؟مخزنش چی باشه چقدر باشه و خلاصه هراطلاعاتی باشه.ممنون
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
من شنیدم کارایی دلونگی و کنوود تقریبا تو یه مایه هستش اما کنوود بیشتر پول برندشو میگیره و یکی هم قطعات کنوود بیشتر در دسترسه بقیشو نمیدونم.حالا واقعا کارایی خوبی داره؟انقده ضدو نقیض شنیدم موندم یکی میگه دست راستمه و خیلی عالیه یکی میگه اصلا به درد نمیخوره بالاخره کدوم گزینه؟😁
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
برای آشپزخونه برای گاز،هود،آینه،دیوارها،سرامیک ها ،جاهایی که خاک گرفت بود یک سری باریک داره که جاهای دسترسی نداری میره....من بخار میگرفتم بعد پاک میکردم دیگه نیازی به سابیدن نداشت
زندادشم كارچر داره سه ساله،ميگه مدام همه جا ميكشم حتي رو فرشاش.اينقدر خونش تميزه ميگه خ راضيه امسال شده يك ميليون
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....