2777
2789
عنوان

بخارشور

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از دوستم قرض گرفتم امسال ديوارا روتميز كردم خ راحت بود و خ زود تميز ميكرد فقط لكه ها رو نميبرد،بايد با دستمال و مايع لكه گيري ميكردم.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

اخه مشکله من اینه بیاد دستم سالی یه بار نمیشه هی استفاده میکنم....میترسم این همه پول بدم دو روز کار ...

عزیزم دختردایی منم داره  میگه هفته ای یکبار کل خونشو با اون تمیز میکنه میگفت چندسر گرفتم دیگه از مواد شوینده استفاده نمیکنم فکر نکنم زود خراب بشه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مارک بخارشورتون هم بگین،من بیشتر کنوود مدنظرمه اما بازم میخوام تحقیق کنم ببینم کدوم بهترخ

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
هرروزم نباشه هفته ای یه بارو حتما استفاده میشه...یکم حساسم رو خونه😳

خراب نمیشه خیالت راحت. خدا از مادر شوهر من تمیز تر خلق نکرده واسه خونه تکونی عید مال منو برد خیلی خوشش اومد

دعا کن. شاید بزرگ ترین دعای تو، کوچک ترین معجزه خداوند باشد...
مارکش چی بوده?چند گرفته

کنوود هست براش کادو اوردن دو ساله داره اما شنیدم الان کنوود تقریبا ۱تومنه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز