2777
2789
عنوان

دیسک کمر

139 بازدید | 24 پست

سه روزه دراز کشیدم دوست دارم برم بیرون همه دوستام بیرونن هیچکدوم از دوستام دیسک نداره😭😭۲۰ سالمه دوست دارم برم بیرون حوصله ندارم بمونم خونه😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم میخوام برم بیرون دارم افسرده میشم وای دارم افسرده میشم

منم دیسک کمرم برآمده شده با ورزش اصلاحی و پیاده روی بهتر شدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چند سالتهالان میری بیرون خوب شدی؟

آره بهترم

تو ام برو آروم آروم پیاده روی کن از ده دقیقه شروع کن

از پله با احتیاط بالا و پایین برو اگه آسانسور هست مه اصلا از پله نرو حرکات اصلاحی انجام بده از توالت فرنگی استفاده کن  داروهاتو بخور

حالا چیکار کنم

گفتم دیگه

و انقدر از نظر روحی بهم نریز

خیلی ها دیسک کمرشون مشکل پیدا می کنه درمان داره خودتو نباز

گفتم دیگهو انقدر از نظر روحی بهم نریزخیلی ها دیسک کمرشون مشکل پیدا می کنه درمان داره خودتو نباز

خدا حالا چیکار کنم تازه کنکور دادم دلم میخواد برم بیرون حوصلم سر میره همه هم سن و سالای من بیرونن میترسم دوست ندارم بمونم خونه

میترسم از فلج و اینا 

خدا حالا چیکار کنم تازه کنکور دادم دلم میخواد برم بیرون حوصلم سر میره همه هم سن و سالای من بیرونن می ...

خب این ترس تو از خود دیسکه بدتره 

عزیزم درکت میکنم ان شاءالله زودتر با دارو و ورزش خوب میشی اصلا از نت ورزش برا دیسک نگاه نکنی خدایی نکرده دیسکتو پاره نکنی فقط توصیه های دکترت

بچه ها من باردارم و دیسک دارم.. کسی بوده با دیسک کمر شیردهی هم انجام داده باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ هر دفعه که میرم چکاپ یادم میره از دکترم بپرسم