2777
2789
عنوان

شرکت های خصوصی حقوق گرفتین

67 بازدید | 9 پست

شرکتی که همسرم کار میکنه هرماه ۱۵ام حقوق میدادن 

الان بعد از یک ماه و نیم نصف حقوقش رو دادن 

بقیشم خدا میدونه کی بدن🥲

به خاطر شرایطی که از یه ماه پیش هست دیگه صادرات به کشورای دیگع ندارن 

دارم میمیرم از فکر اینکه این وضعیت اینطور ادامه دار باشه و حقوق ندن چیکار کنیم 

میخواستیم زودتر بریم سرخونه زندگیمون 

اینم از شانس گند ما 🥲

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

همسر من تحت هرشرایطی سرماه حقوق نیروهاشو میده خیلی وقتها برای خودمون چیزی نمیمونه تا پول بیاد دوباره😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد خواهرمم دو ماهه حقوقی نگرفته. اصلا هم معلوم نیست بهش بدن یا بازم حقشو بخورن. اینا هم میخوان جهیزیه بخرن و جشن بگیرن ولی خبری از پول نیست

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهران هستین؟خونه دارین خودتون؟

نه تهران نیستیم 

اره خونه هست 

میخواستیم با وام ازدواج جهیزیه و خرج عروسی رو بدیم 

که الان انگار وام نمیدن 

حقوقشم که ندادن 

دارم دیوونه میشم 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

نامزد خواهرمم دو ماهه حقوقی نگرفته. اصلا هم معلوم نیست بهش بدن یا بازم حقشو بخورن. اینا هم میخوان جه ...

🥲🥲

همسر من تحت هرشرایطی سرماه حقوق نیروهاشو میده خیلی وقتها برای خودمون چیزی نمیمونه تا پول بیاد دوباره ...

شرکتشون جز بزرگترین شرکتاس که چندین شعبه تو شهرای مختلف داره ‌

ولی چون صادرات ندارن الان به این وضع دچار شدن

شرکتشون جز بزرگترین شرکتاس که چندین شعبه تو شهرای مختلف داره ‌ولی چون صادرات ندارن الان به این وضع د ...

انشالله درست میشه براتون ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

انشالله درست میشه براتون ❤️

انشالله

نه تهران نیستیم اره خونه هست میخواستیم با وام ازدواج جهیزیه و خرج عروسی رو بدیم که الان انگار وام نم ...

پس خداروشکررر

تو تهران با این حقوق ابدا نمیشه زندگی کرد

اگر جواب نگرفت سریع شغلش و عوض کنه

2790
2778
2791
2779
2792