2777
2789
عنوان

تهرانیا رسمتون برای بله برون چیه

197 بازدید | 18 پست

من‌میخوام یه مراسمی بگیرم مثل خواستگاری جشن و‌اینا نباشه بزرگای فامیل هم‌نباشن پدر ومادر و‌مادربزرگامون بیان فقط انگشتر و‌اینا بیارن شام‌هم ندیم

عوضش جشن عقد بگیریم تو‌تالار خوب میشه بنظرتون؟ 

♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم همینجوری هستیم

بله برون خانوادگی میگیریم

نشون و دسته گل لاکچری خفن و شیرینی لاکچری خفن میارن

تاریخ عقد و عروسی رو هم مشخص میکنیم

تازه فرداییش زنگ میزنیم به فامیلا میگیم با اجازتون قراره برای فلانی خاستگار بیاد 😄😄😄

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

داماد انگشتر نشون و پارچه و چادر و گل و شیرینی و کله قند به نشانه ی  شگون و قرآن و چند تا هدیه ی دیگه

دفتر بله برون برای نوشتن و امضای شروط اولیه

خواندن خطبه ی محرمیت همون موقع حالا روحانی کسی میاد یا یه تک پا میرم محضر سر کوچه

و خانواده عروس هم شام میدن

البته من بله برون خودم چهل پنجاه نفر بودیم حالت نامزدی طور شد و یکم هم بزن برقص کردیم

ما هم همینجوری هستیمبله برون خانوادگی میگیریمنشون و دسته گل لاکچری خفن و شیرینی لاکچری خفن میارنتاری ...

وااای بخدا بهترین کار همینه اخه به دایی عمو چربطی داره بخوان تو‌مراسم باشن وقتی پدر مادر هستن

♥️♥️

داماد انگشتر نشون و پارچه و چادر و گل و شیرینی و کله قند به نشانه ی شگون و قرآن و چند تا هدیه ی دیگ ...

چه باحال ماام رسم خودمون همینه ولی خانواده داماد رسم بله برون ندارن منم میگم وقتی اونا رسم ندارن براچی خودمو بندازم تو‌این خرجا

♥️♥️

وااای بخدا بهترین کار همینه اخه به دایی عمو چربطی داره بخوان تو‌مراسم باشن وقتی پدر مادر هستن

نه ما دعوت نمیکنیم اصلا 

فامیلا فقط تو مراسمات سالنی میان 

مراسمات داخل خونه اصلا و ابدا هیچکی دعوت نمیکنیم

فقط پدرمادر و خواهر و برادر از هر دو طرف

پدربزرگ مادر بزرگم اگه در قید حیاتن میان

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)