2777
2789
عنوان

کیا تا به حال پشت کنکور موندن

107 بازدید | 9 پست

وقتی دوستاتون میخواستن برن دانشگاه ولی شما نه و نمیتونستید چطوری خودتون رو اروم کردید؟

چطوری یه سال دیگه دووم اوردید

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من نموندم تاحالا ولی خب داشتیم تو فامیلامون که موندن ...

ببین پشت کنکور موندن که آخر راه نیست ، فقط هم تو پشت کنکور نمی مونی ، هزاران نفر چه با پایه قوی چه ضعیف می مونن پشت کنکور و میجنگن واسه اهدافشون ، پس تو تنها آدمی نیستی که یکسال نمیره دانشگاه .

بقیه دوستات هم اگر از امسال میرن دانشگاه فقط براشون آرزوی موفقیت کن ، مسیر زندگی همه شبیه هم نیست ، شاید اونا امسال برن دانشگاه ۱۰ سال بعد تازه به درآمد برسن ، ولی تو انقدر کارت خوب باشه به محض تموم شدن دوران تحصیلت وارد بازار کار شی.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

دوستامم مثل خودم پشت کنکورین😂😭

من واسه کنکور نخوندم

میخوام به چندتا هدفی که دارم برسم

بعدش با ارامش برا کنکور بخونم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نموندم تاحالا ولی خب داشتیم تو فامیلامون که موندن ...ببین پشت کنکور موندن که آخر راه نیست ، فقط ه ...

اره

خودمم باهاشون مقایسه میکنم میبینم اونا اگاه تر بودن از مسیر کنکور

دوستم مامانش و باباش دبیرن برادرش دانشجوی پزشکیه قبلا هم کنکوری داشتن ولی من اولین نفر بودم تو خانواده،انتخاب مشاور و اینا همه برعهده خودم بود و گند زدم هیچ تجربه ای نداشتم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ارهخودمم باهاشون مقایسه میکنم میبینم اونا اگاه تر بودن از مسیر کنکوردوستم مامانش و باباش دبیرن برادر ...

خب هرکسی یه سرنوشتی داره دیگه شما که نمیتونی بری یقه مادر پدرت رو بگیری بگی چرا منو آگاه نکردین؟ 

شما مسیر زندگی خودتو داری ، اونا هم همینطور

یکسال بشین درست حسابی بخون که پس فردا تو اون مادر آگاهی باشی که باعث شه دخترش یا پسرش سال اول قبول شه

خب هرکسی یه سرنوشتی داره دیگه شما که نمیتونی بری یقه مادر پدرت رو بگیری بگی چرا منو آگاه نکردین؟ شما ...

اتفاقا خیلی با پدر و مادرم درگیر شدم

ما مستاجریم و صاحبخونمون خیلی وقتها میاد در خونمون رو میزنه،بعد من اینقدر غصه میخوردم چرا ما خونه نداریم

چرا پدر و مادرم رانندگی بلد نیستن 

و خودمو با دوستم مقایسه میکردم و بیشتر افسرده میشدم،تیزهوشانی هستم و درسم خوبه واقعا مشکلی با درس ندارم

بیشتر این مورد ها رو مخم میره تمرکز نمیتونم کنم

اتفاقا خیلی با پدر و مادرم درگیر شدمما مستاجریم و صاحبخونمون خیلی وقتها میاد در خونمون رو میزنه،بعد ...

میدونم دوست داشتی یه پدر و مادر تحصیل کرده داشتی باشی ، به قول خودت خونه داشته باشین ، مادر پدرت رانندگی بلد باشن ، تورو زودتر با مسیر کنکور آشنا میکردن و خیلی چیزای دیگه

ولی واقعیت رو ببین عزیز من ، نه چیزی که دوست داشتی باشن.

یکی از دوستای من که الان یه دختر بسیار موفقه و پزشکه از روستا های تهران پزشکی قبول شده بود ، مادر پدرش هردو بی سواد بودن ، ۸ تا خواهر و برادر داشت ، پدرش انقدر حواسش به اینا نبود که می‌گفت من نمیدونم ۷ تا بچه دارم یا ۸ تا نمیدونم فلانی ( اسم همون دختره ) بچه چندم ماست.

این دختر ۱ سال موند پشت کنکور ، بعد که قبول شد رفت داشنگاه خب بچه های دانشگاه هم همه جوره هستن دیگه ، پدر استاد دانشگاه داشتن ، پزشک داشتن ، مثل این دختر پدر کشاورز هم داشتن ... مهم اینه اون دختر انقدر عاقل و با فهم و کمالات بود ، انقدر سنجیده کار می‌کرد،  رفتار میکرد ، درس میخوند ، آخرشم با یکی از تاپای همون دانشگاه ازدواج کرد .

اون دختری که خونه پدریش سر جمع ۷۰ متر هم نمیشد الان تو یکی از بهترین مناطق شهری که می‌رفت دانشگاه خونه داره و کار میکنه ، سالی یکبار سفر خارجیش هم به راهه. 

میدونم دوست داشتی یه پدر و مادر تحصیل کرده داشتی باشی ، به قول خودت خونه داشته باشین ، مادر پدرت ران ...

عزیز

اینا داستانه

یه درصد ادمها اینقدر قوی هستن

فقط یه درصد ادمها رونالدو میشن تو شرایط بدبختی

99 درصد کسایی که رشته تاپ و دانشگاه تاپ هستن از بهترین خانواده هستن

خودمونو گول نزنیم حداقل

عزیزاینا داستانهیه درصد ادمها اینقدر قوی هستنفقط یه درصد ادمها رونالدو میشن تو شرایط بدبختی99 درصد ک ...

عزیزم داستان نبود.

دوست خودم بود.

اگر فکر میکنی جز اون ۱ درصد نیستی واقعا مشکلی نیست

یا تو باید زندگیت رو یه بار برای همیشه تغییر بدی یا ۵ نسل بعدت تازه میرسن تو لول هم کلاسی های الان تو!

اگر فکر میکنی اینا رویا و داستانه و خانواده تاپ بچه هاشون بهترین چیزا رو قبول میشه اوکی هیچ مشکلی نیست ، موفق باشی.

من اگه امسال قبول نشم میمونم ، آزادم میتونم برم مشکل پول و اینا نیست ولی خیر سرم درس خون بودم زورم میاد صاف برم آزاد ، خونوادمم مشکلی ندارن ولی امسال خیلی اشتباه و حماقت کردم .

...𝔂𝓸𝓻 𝓵𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓬𝓻𝓪𝓯𝓽𝓮𝓭 𝓷𝓪𝓻𝓻𝓪𝓽𝓲𝓿𝓮 𝔀𝓻𝓲𝓽𝓽𝓮𝓷 𝓫𝔂 𝓪 𝓰𝓸𝓸𝓭 𝓖𝓸𝓭