2777
2789

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

وات ؟

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنی که وارد شده با قوانین هماهنگ نبوده واستون نیوفتاده الان سانسور میکنم میفرستم ولی میدونم تاپیک قراره بترکه ولی هرچقدرم بترکه بازم همینو میزارم.

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه مدت بود ذهنم درگیر یه‌سری احساسات و باورها شده بود. مثلاً وقتایی که حس می‌کنی قراره یه اتفاقی بیفته، یا وقتی از یکی یه جمله می‌شنوی و حس می‌کنی خیلی بهت مربوطه...

به نظرم رسید خیلی از اینا ممکنه فقط برداشت‌های ذهنی ما باشن. گاهی هم شاید به خاطر تجربه‌های قبلی یا تلقین‌هایی که شنیدیم، فکر می‌کنیم یه حسی یا نشونه‌ای معنی خاصی داره.

نمی‌گم همه‌ش اشتباهه، ولی شاید نباید همیشه بهش تکیه کنیم. بعضی وقتا این چیزا فقط از روی فکر و خیال و احساس لحظه‌ایه.

شما هم تجربه‌ای داشتین؟ شده یه حسی داشته باشین که بعدش اشتباه از آب دربیاد؟

خوشحال می‌شم نظرتونو بدونم 🌸

دوستان متن کامل اینی نیست که براتون گذاشتم متاسفانه سایت خیلی حساسه و محدودیت های شدیدی داره برای همین نشد اونی که باید رو بزارم براتون شرمنده

یه مدت بود ذهنم درگیر یه‌سری احساسات و باورها شده بود. مثلاً وقتایی که حس می‌کنی قراره یه اتفاقی بیف ...

اره خیلی

من یه حس شیشمیم قبلا تموم دید هام مثبت بود

الان چون دیدم منفی شده

حس های منفی هم میاد سراغم

هرچیزی که راجب فا...ل پیشگو....یی یا تار...و...ت میشنوین همشون ساخته ذهن یه مشت انسان بیکاره که هیچ سند واقعی و برطبق عمل و اصول نداره.درواقع همه چی برمیگرده به تلقین انرژی وجود داره ولی چجوری؟اگه همش بگین من بدبختم فلانم و......انرژی منفی دریافت میکنین و برعکس پس لطفا خودتونو گول نزنین امیدوارم هرچه زودتر بیخیال این چرت و پرتا بشین ولی چرا هرچی حس ششمیه تو نینی سایته؟

اره خیلیمن یه حس شیشمیم قبلا تموم دید هام مثبت بودالان چون دیدم منفی شدهحس های منفی هم میاد سراغم

بنظرم همچین چیزی وجود نداره همه چی به تلقین و انرژی که میفرستین برمیگرده