2777
2789
عنوان

بدترین دوره زندگیتون ک توی چاه بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست

بی پولی همزمان دعوای پدر مادر دخالت فامیلا جهنم بود برام

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

4 سال اخیر . که خیلی چیزارو فهمیدم شنیدم توهینای خانوادم بی اهمیت شدنشون نسبت بهم و درنهایت همین الان سرد شدن پارتنرم تو رابطه در صورتی که عاشقمه ولی بخاطر یه اشتباه کوچیکم دیگه دلش باهام صاف نمیشه

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خودش کمکت کنه منم همش شک دارم انگار درآستانه خیانتم😭

از من که تجربشو دارم بهت نصیحت

کنکاش نکن 

فقط سعی کن اگه اختلاف و ناراحتی بینتون هست حل کنی، نذار بینتون ناراحتی که پیش میاد طولانی بشه.

قهر نداشته باش، محبتتو دریغ نکن ازش 

مرد جذب کسی میشه که بهش محبت میکنه، اگه زندگیتو دوست داری بدون توقع مهربون باش و از زندگیت مراقبت کن.

ان شاءالله تجربه ی ماها رو هیچوقت تجربه نکنی

اللّهم عجّل لولیک الفرج

پیش اومده

برای کسی درد ودل نکن

احساساتی نباش

به کسی اعتماد نکن 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

روزایی ک پدرومادرم در حال جدایی بودن ،همسرم هرروز طعنه میزد ،خانوادش گفتن مارو فریب دادید و ما دختری که هم نازا باشه و هم پدرومادرش جدا بشن نمیخوایم .....لعنت ب اون روزها

از من که تجربشو دارم بهت نصیحتکنکاش نکن فقط سعی کن اگه اختلاف و ناراحتی بینتون هست حل کنی، نذار بینت ...

اصلا نمیتونم از دیروز از همیار جی پی اس اشتراک گرفتم متاسفانه بلد نبودم نصب کنم همش دنبال اینم که چی حرف میزنه با این طرف که از صبح ۲۵ تا تماس دارن ،میدونی اون زن جنس قاچاق میاره از جنوب و شوهرم عمده فروش ازش جنس میخره از صبح بالای ۲۵ تا تماس دارن و تو واتس فقط فیش واریزی ولی پیامی که میده انگار خیلی خودمونی هست همش فک میکنم شوهرم ازش خوشش اومده چندروزی هم هست که نسبت بهم سرد شده و توخونه انگار با غریبه حرف میزنه من روحیاتش رو میشناسم حس میکنم زنیکه فکرشو مشغول کرده ،این مثل خوره ذهنمو میخوره 

اصلا نمیتونم از دیروز از همیار جی پی اس اشتراک گرفتم متاسفانه بلد نبودم نصب کنم همش دنبال اینم که چی ...

راهش همینه که گفتم

انقد تجسس نکن و سعی کن رابطتونو بهبود بدی.

اصلا فکرتو مشغول اون موضوع نکن.

فقط به این فکر کن همسرت چه چیزایی دوست داره و چه توقعاتی از تو داره، سعی کن زندگیتو آروم نگه داری،گیر الکی نده غر نزن، بد اخلاقی نکن. بهش احترام بذار

باور کن اگه چیزی هم باشه جدی نمیشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
راهش همینه که گفتمانقد تجسس نکن و سعی کن رابطتونو بهبود بدی.اصلا فکرتو مشغول اون موضوع نکن.فقط به ای ...

ببین تا چند وقت پیش،ما مشکلی نداشتیم اصلا از وقتی این زنیکه پیداش شده من ته دلم انگار ظرف میشورن اونم انگار درگیر نمیدونم شاید من خیلی حساس شدم اصلا حالم بد برا عصر وقت مشاوره گرفتم دو شبه پشتشو میکنه میخوابه و درحالی که قبلا تا بغلم نمیکرد خوابش نمی‌برد اصلا دست ودلم به کار نمیره بدبختی خودم شاغلم بهترین موقعیت شغلی دارم و درسته مالی شوهرم جلو هست ولی من هم تحصیلات خانوادگی تیپ وقیافه ازش سرترم با این حال همش حس میکنم بقیه رو بهم ترجیح میده