2777
2789
عنوان

خیلی میترسم کمک

191 بازدید | 26 پست

سه روز از پریودم میگذره و خیلی بی قرارم همش راه میرم و نفس تنگی دارم و دلم میخواد بخوابم 😭 چمه؟ پریودیام خیلی سنگینه همش میگم نکنه مشکل روحی پیدا کردم… از بچگیم رفلاکس معده هم داشتم حالا همه چیز قاطی شده

عادیه

تو این زمان احساسات و هورمون ها همه چیز بهم می ریزه

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریوده دیگه عادیه همه اینجوری میشن

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

مگه فقط این احساسا قبل پریودی نیست؟😭 چرا بعدشم اذیتم😭😭😭😭😭

اینم عادیه من از pms درد دارم تا بعد پری

تو تخمک گذاری هم باز احساساتم بهم می ریزه 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

اخه ۳-۴ روز از تموم شدنش میگذره

اها تموم شده؟منم اینجوری میشم بعد تموم شدنش بعضی وقتا

آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!