2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی راجع به خواهرشوهر

81 بازدید | 2 پست

سلام خانما، بنا به دلایلی منو خواهرشوهرم دقیقا یک هفته ست پیش همیم پدرشوهر و مادرشوهرم خونه نیستن

حالا فردا چون تعطیله شوهرم گفت شب شام بریم پارک

خیلی دوست دارم برم ولی از طرفی ببخشید معذرت میخوام عادت شدم و دو روز اول درد شدید دارم همیشه این دو روز رو باید استراحت کنم و حوصله مهمون و مهمونی رفتن ندارم واقعا. شوهرم گفت زنگ بزن خانوادت هم بیان. ولی از طرفی اگه امشب بریم پارک خواهرشوهرم هست و چون تنهاست موقع برگشت دیگه نمیره خونه ی خودشون و میاد خونه ی ما، منم فردا میخوان استراحت کنم واقعا توانشو ندارم هیچ کاری بکنم از درد زیاد

به نظرتون همین درد داشتنم رو بهونه کنم به شوهرم بگم بمونیم خونه که خواهرش هم خونه ی خودشون بمونه حالم خوب شد بگم بیاد؟؟ 

مسکن بخور

قبلا مسکن میخوردم عوارض زیادی برام آورد دکترم بهم گفت مسکن نخورم

در کل دلم میخواد یه روز شوهرم خونه ست منم تو این وضعیتم کنار هم باشیم همیشه صبح تا شب سرکاره اکثرا جمعه ها هم میره بعد از چند وقت یه روز خونه ست دوست دارم راحت باشم کنارش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان