2777
2789
عنوان

آبروم رفت لعنت به من😔

324 بازدید | 26 پست

بچه ها ما بعد از ظهر یه جشن دخترونه داشتیم با دوستام که من نتونستم حتی نصف روز و مرخصی بگیرم و نمیتونم برم و این اولین بار نیست من خیلی وقته که تو هیچ جمعی نتونستم باشم چون همش سرکارم...

وقتی نتونستم مرخصی بگیرم خیلی ناراحت شدم و من آدمیم که اصلا نمیتونم جلوی گریه مو بگیرم اصلااا 

حالا کسیم نبود سرکار خودم تنها بودم زنگ زدم به نامزدم بعد همینجوری گریه میکردم آروم اشکام میومد بعد حالا اشکامم پاک کرده بودم از شانس من یهو یکی از اعضای خانواده صابکارم اومد تو 

حالا زنگ زده میگه چی شده؟اگه میخوای نیا اشکال نداره فلان و اینا

حتما رفته جلو همشون گفته من داشتم گریه میکردم😭

خاک تو سرم بچه ها آبروم رفت 

بیخیال گاهی ادم باید گریه کنه تا درک کنن ....

اتفاقا همون گریه به دادت میرسه ...ب صاحب کارت بگومن از نظر روحی و جسمی درعذابم زیاد بهم سخت نگیر ، این روزها حالم دست خودم نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر همه دوستت دارن اسی
گریه ات گرفته زنگ زدی نامزدت
نتونستی بری جشن با دوستات ناراحت شدی
صاحبکارت فهمیده گریه میکنی فکر کرده خسته شدی
خداروشکر کن عزیز دلم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقدر همه دوستت دارن اسیگریه ات گرفته زنگ زدی نامزدتنتونستی بری جشن با دوستات ناراحت شدیصاحبکارت فهمی ...

چقدر دیدگاهتو دوست داشتم

شدیدا احتیاج داشتم ادمی مثل شما کنارم باشه

خدا حفظت کنه

بیخیال گاهی ادم باید گریه کنه تا درک کنن ....اتفاقا همون گریه به دادت میرسه ...ب صاحب کارت بگومن از ...

آخه الان رفته جلو همه گفته من داشتم گریه میکردم 

البته اون اومد فقط چشمام قرمز بود

خیلی بد شد 

من باهاشون چشم تو چشم میشم حس میکنم آبروم رفت الان فک میکنن بچه ام

چقدر دیدگاهتو دوست داشتمشدیدا احتیاج داشتم ادمی مثل شما کنارم باشهخدا حفظت کنه

ممنونم نظر لطفتونه
🙂😘 خوبی از خودتونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آخه الان رفته جلو همه گفته من داشتم گریه میکردم البته اون اومد فقط چشمام قرمز بودخیلی بد شد من باهاش ...

گریه مختص بچه ها نیست عزیزم ، اتفاقا یه ادم سالم که عقلو احساس داره گریه میکنه ....

خودت داری ب خودت سخت میگیری وگرنه برای کسی اهمیت نداره چون همه گریه را تجربه کردن

آخه الان رفته جلو همه گفته من داشتم گریه میکردم البته اون اومد فقط چشمام قرمز بودخیلی بد شد من باهاش ...

عیب نداره عزیزم پیش میاد
حداقل فرصتش پیش اومده از صاحبکارت مرخصی بگیر
برو بگو شرمنده من کاری برام پیش اومده میخوام مرخصی بگیرم
مطمئنا بهت مرخصی میده. 😃😁 به بعدش فکر کن مرخصی بگیری میتونی بری جشن بعد از مدتهاااا

نمی‌خواستم و فک نمی‌کردم بفهمه خیلی بد شد

خب برای همه پیش میاد این که دیگه غصه نداره
😁😜 میتونی الان مرخصی بگیری نیمه پر لیوان رو ببین