2821
2789
عنوان

سکوت در دعوا

134 بازدید | 13 پست

سلام دخترخالم چند وقتیه که اومده خونه ما همه کارها با منه میره دانشگاه میاد شام میخوره ایراد میگیره و می‌خوابه با گوشیش چت میکنه دیشب من تا ساعت ۹ شب کار می‌کردم شام نپخته بودم قرار بود اون بیاد چون ماشین داره ما رو ببره بیرون شام بخوریم به حساب ما ولی فقط اون ببره ولی خانوم ساعت ۹ شب اومد طلبکار هم بود رفت املت درست کرد گفتم من املتی که تو درست کنی رو نمی‌خورم تمام آشپزخونه رو هم کثیف کرده بود پوست سیر و پیام و گوجه رو ریخته بود روی کابینت گفتم برو جمع کن اونم در جواب بهم گفت بیا عنمو بخور سرتو بکن توی ک و ن م میام میزنمتا منم گفتم بیخود کردی مامانمم جیغ و هوار که نباید جواب دخترخالم بدی اینقدر جیغ جیِغ منم هیچی دیگه نگفتم چرا من هیچی نگم مگه اون کی هست 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماشینشو بفروشه بره خونه رهن کنه .

به من میگه تو ناراحتی اینجام هری میتونی بری 

چه پررو حتما تقصییر مادرته اینو پررو کرده

آره دیگه مامانم میگه هر چی میگه تو هیچی نگو دعوا نشه مامانم می‌ترسه اون منو بزنه اونم خیلی هاره صداشو میندازه سرش جیغ میزنه فحش های بد به من میده 

اوه خدا صبرت بده

الان تمام آشپزخونه رو از لج من کثیف کرده به کابینت ها رب پاشیده تمام گاز رو کثیف کرده سیفون توالت رو شکسته کلا انگار دیوونه اس حرفی هم نمیشه بهش زد جیغ میزنه میگه الان میام میزنمت 

الان تمام آشپزخونه رو از لج من کثیف کرده به کابینت ها رب پاشیده تمام گاز رو کثیف کرده سیفون توالت رو ...

اوه چه اخلاق گوهیه اخرش دعوای شدیدی بینتون میشه محلش نده برو کلاسی بیرونی چیزی تا دانشگاش تموم شه بره

اوه چه اخلاق گوهیه اخرش دعوای شدیدی بینتون میشه محلش نده برو کلاسی بیرونی چیزی تا دانشگاش تموم شه بر ...

امروز کلی بهم فحش داد و گفت حر وم زاده باز بهش چیزی نگفتم فقط گفتم با من حرف نزن از خدا میخوام خودش جوابش رو بده من نمیتونم

امروز کلی بهم فحش داد و گفت حر وم زاده باز بهش چیزی نگفتم فقط گفتم با من حرف نزن از خدا میخوام خودش ...

صبر کن هیچی نگو میره به فامیلا میگه این اخلاق نداره بخند و هیچی نگو سرتو گرم کن تو خونه

صبر کن هیچی نگو میره به فامیلا میگه این اخلاق نداره بخند و هیچی نگو سرتو گرم کن تو خونه

آخه مامانم هم از اون طرفداری میکنه دیگه از همشون خسته شدم