2777
2789
عنوان

بچها به نظر شما چیکار کنم

95 بازدید | 8 پست

با توجه به تاپیک قبلی نامزدم زنگ زده میگ بیا بریم تهران باهم بعد میگ از تهران بریم شما بریم بگردیم میدونم رفتارم درست نبودع معذرت میخوام گفتم چه معذرتی تو الان اینجوری زدی مطمعنم سر خونه زندگیمونم همش میخوای بزنی تا زمانی که اخلاقت و عوض نکنی دور منو خط بکش چیکار کنم به نظر شما 

اگه کوتاه بیای بری کل زندگیتو باختی 

نرو

بذار بدونه تاوان کارش چیه 

درسته مادرشو دوست داره وابسته هست

ولی مامان بابای تو هم که از تو جوب پیدات نکردن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اگه کوتاه بیای بری کل زندگیتو باختی نروبذار بدونه تاوان کارش چیه درسته مادرشو دوست داره وابسته هستول ...

من‌نمیرم بهش گفتم گفتم تا وقتی که اخلاق و رفتارت درست نشده سمت من نیا اصلان فکر من نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌نمیرم بهش گفتم گفتم تا وقتی که اخلاق و رفتارت درست نشده سمت من نیا اصلان فکر من نیستم

اره آفرین کوتاه نیا با ایشون هنوز داستانا داری سر مادرش 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اره آفرین کوتاه نیا با ایشون هنوز داستانا داری سر مادرش

کوتاه نمیام باید اخلاقش و رفتارشو عوض کنه پدر شوهرمم دیشب گفت گفت بزار یه مدتت بدونه تو باشه عقلش بیاد سرجاش گفت نکرانش نباش من باهاش حرف میزنم این هنوز بلد نیس با زنش چطور رفتار کنه 

کوتاه نمیام باید اخلاقش و رفتارشو عوض کنه پدر شوهرمم دیشب گفت گفت بزار یه مدتت بدونه تو باشه عقلش بی ...

خدا پدرشو بیامرزه انشالله همه چی درست میشه عزیزم 

پدرش نمرده که زندس ابجی

نه عزیزم منظورم اینه خدا پدر پدرشوهرتو بیامرزه که پشت تو در اومده😁