2777
2789
عنوان

دلم پارتنر واقعی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 56 پست
نیاز جنسی هم با ارتباط با این و اون درست میشه؟عجب

امتحان کن بهترین راه پاکی هس ک خدا به مسلمون هاش داده ،از وسوسه های ابلیس دور میشی از همراهی اش میای بیرون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

امتحان کن بهترین راه پاکی هس ک خدا به مسلمون هاش داده ،از وسوسه های ابلیس دور میشی از همراهی اش میای ...

منم موافقم.اتفاقا نظر منم همینه که ارتباط با ین فرد یا اون فرد راهش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر حاجتی داری عزیزم فقط لطف کن تعدادشو بگو

نفهمیدم روش انجامشو 

ولی ۲۰۰ بار میخونم

کی شروع میکنید بخونید همین امروز بخونیم؟

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

منم موافقم.اتفاقا نظر منم همینه که ارتباط با ین فرد یا اون فرد راهش نیست

اینم خانم خوب با آگاهی درکی هست کلا حس هاش هم اشتباه نیست ها ولی زمانه الانه عشق درک وفاداری تعهد دوست داشتن دونفره فوق کمرنگ شده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمیدونم من همینک ظاهر طرف رو ببینم خیلی زود انرژیش رو حس میکنم گ خوبه یا بد اکثرا هم درسته حسم.خودم ...

این ملاک درستی نیست مگه از روی قیافه میشه شخصیت و طرز تفکر آدمارو فهمید؟ عادات خوب و بدشون اخلاق خوب و بدشون پیدا کرد. اشتباه نکن تازه با چندسال زندگی کردن تازه طرفشون می‌شناسن خود واقعی خودشون (حتی) علایق و تمایلات بعضا نهفته خودشون کشف میشه. 

این حرف ت دقیق نیست.

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
نفهمیدم روش انجامشو ولی ۲۰۰ بار میخونمکی شروع میکنید بخونید همین امروز بخونیم؟

یه تاپیک دارم در مورد چرا حاجت ها برآورده نمیشه؟ 

دوست داشتید بخونین. 

اذکار خیلی مؤثره هستند

این ملاک درستی نیست مگه از روی قیافه میشه شخصیت و طرز تفکر آدمارو فهمید؟ عادات خوب و بدشون اخلاق خوب ...

میدونم ک شناخت آدم ی مقوله ی پیچیده اییه. ولی انرژی و فرکانس آدما رو هم از نگاه اول نمیشه منکر شد،برای شما هم صددرصد اتفاق افتاده که از نگاه اول ممکنه حس بدی بگیری از شخصیت طرف و نزدیکش نشی.برعکسشم افتاده گ اول ممکنه بدت بیاد ولی بعد آدم درستی باشه.ولی در کل این همسانی انرژی و فرکانس ها خیلی مهمه

میدونم ک شناخت آدم ی مقوله ی پیچیده اییه. ولی انرژی و فرکانس آدما رو هم از نگاه اول نمیشه منکر شد،بر ...

بله این درسته که هر آدمی یه فرکانسی یا احساسی به طرف مقابلش داره. ولی بحث از اینکه آیا میشه به این احساسات در مواقع تصمیم گیری های مهم مثل تشکیل خانواده، اعتماد کرد؟ 

اون بحثش جداس صددرصد و نیاز ب زمان داره.

احسنت من حرفم دقیقا همین بوده این اشتباه نکنیم.. 

که فقط اکتفا به احساسات تمون کنیم.

راستی این محرمیت هم برای همه نیست. نباید برای همه تجویز کرد

احسنت من حرفم دقیقا همین بوده این اشتباه نکنیم.. که فقط اکتفا به احساسات تمون کنیم.راستی این محرمیت ...

چ محرمیتی؟

همونجور ک شناخت مهمه .احساسات رو هم نباید نادیده گرف