2777
2789
عنوان

دلم پارتنر واقعی میخواد

424 بازدید | 56 پست

تااالان ک ۲۲سالمه ب بدترین شکل گذشت واسم،تنهایی منو به ملال رسوند،دانشجوام و حس میکنم اون ادمی ک میخام و ب روحیاتم بخوره نیست اگرم باشه یا توکلاس من نیست یا گذری فقط میتونم ببینمش ک اونم نمیان جلو فقط بلدن زل بزنن انقد فقط زل میزنن و این حرکت رو میزنن (سینه رو میارن جلو و ی قدم جلوتر نزدیک میشن)ک نگا کنم حدود دو سه باربرام از سمت این پسرا اتفاق افتاده،ولی خب من نمیتونم زیاد زل بزنم معذب میشم .خسته شدم الان دوباره باید برم دانشگاه کلی آدم رل ببینم و بمونم توخوابگا با تنهایی دستو پنجه نرم کنم از ی طرفم دارم برا کنکور میخونم خیلی داره بم فشار میاد واقعا از نظرعاطفی خیلی خلا دارم هیچکس درک نمیکنه روانم آشوبه تا صب خانم نمیبره.نگین کنکوری هستی ک بچسب ب درست چون من بالغم و واقعا نیاز عاطفی دارم ربط ب فشار درس نداره نیاز ب پارتنر دارم کاش یکی راه حلی بده واس این نیازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تا ۲۳ سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه  فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فقط یه چیز می خوام بگم

عجله نکن

اگه کسی اومد خواستی دوست بشی خیلی مواظب خودت باش

اصلا تا می تونی زیاد به کسی اعتماد نکن 

من بدترین چیز تجربه کردم از آدمی که اصلا باورم نمی شه

من دارم خیلی اذیت میشم کلافه ام هیچکی نمیفهمه

اصلا جایگاهی بنام بدون محرمیت و رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فقط یه چیز می خوام بگمعجله نکناگه کسی اومد خواستی دوست بشی خیلی مواظب خودت باشاصلا تا می تونی زیاد ب ...

خستم شد زندگیم مث زهرمار میگذره انگار قسمتم نیس کسی بیادسمتم هیچی کم ندارم ولی همفرکانسم وکسی ک بتونم امنیت بگیرم ازش پیدا نمیشه خستم شد

اصلا جایگاهی بنام بدون محرمیت و رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

پس این نیاز ب همدم رو چیکارکنیم؟زندگیم بی رنگ و رو هست ب ملال رسیدم

رابطه های دانشگاه که دوومی نداره 

حست قابل درکه 

ولی خب وارد هر رابطه ای شدن هم راهش نیست با این وضع چون طرف به محض اینکه بفهمه وابسته میشی ممکنه بخوادسوء استفاده کنه 

شاید چون تفریح و استراحتت کمتره این حس به سراغت میاد؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

پس این نیاز ب همدم رو چیکارکنیم؟زندگیم بی رنگ و رو هست ب ملال رسیدم

محیط ها کلا سالم نداره واعتماد صفر ادمای سمی هر روز دارن چند برابر میشن ،تجربه ها ارتباط های آزاد مخفی نفس گیر آسیب ها سخت داشته 

خستم شد زندگیم مث زهرمار میگذره انگار قسمتم نیس کسی بیادسمتم هیچی کم ندارم ولی همفرکانسم وکسی ک بتون ...

می فهمت بخدا

ولی مواظب باش آدم ها گرگ هستن

ببین به اینکه بگی طرف مذهبی یا کارش اینا یا چیز های دیگه نگاه نکن

اول بفهمم طرف ذات اش خوبه یا بد

تا مطمئن نشدی طرف آدم درستی هس

خیلی احتیاط باید کنی

دیگه آدم خوب خیلی کم شده