2777
2789
عنوان

دلم پارتنر واقعی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 56 پست
رابطه های دانشگاه که دوومی نداره حست قابل درکه ولی خب وارد هر رابطه ای شدن هم راهش نیست با این وضع چ ...

توهرحالتی ک باشم نیاز عاطفیم اذیتم میکنه چ بیکار بشم چ کارداشته باشم ک البته تا این سن همش فشار درس و درگیری داشتم.ولی اینک تا ب آلان ب خاطر اینک دوس ندارم وارد هر ارتباطی بشم و تنهایی رو انتخاب کردم هم خیلی کلافه ام کرده اثرات بدی گذاش رو روانم تا صب نمیخابم

می فهمت بخداولی مواظب باش آدم ها گرگ هستنببین به اینکه بگی طرف مذهبی یا کارش اینا یا چیز های دیگه نگ ...

نمیدونم من همینک ظاهر طرف رو ببینم خیلی زود انرژیش رو حس میکنم گ خوبه یا بد اکثرا هم درسته حسم.خودم محتاط هستم ک تاالان تنهام ولی خب اینجورم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور ممکنه تا حالا تنها بودی کسی سمتت نیومده؟ من اصلا نمیتونم درک کنم تو این دوره دختر یا پسری ب این سن باشه کار تنهایی بنالع

پس چرا ما وقت برا تنهایی نداریم؟

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

توهرحالتی ک باشم نیاز عاطفیم اذیتم میکنه چ بیکار بشم چ کارداشته باشم ک البته تا این سن همش فشار درس ...

متوجم قابل درک هستی برام ولی محیط ها پسرها نمیشه اعتماد کرد وارد ارتباط ها بدون محرمیت بشی آسیب هاش ارزش نداشتن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین احتیاط بکن ولی ن جوری ک باعث شه تو رابطه نری چون سنت خوبه و ب درک رسیدی خودت و اینکه الان سن شوق و ذوق و جونی کردنه برات اگه الان تنها باشی کی از زندگی لذت ببری پس

چرا نمیشه؟همه جورش هست

نمیدونم ولی من خودم همیشه تو رابطه بودم یا حتی زمانی ک تو رابطه ام بازم کلی ادم میاد سمتم و وقتی ام کات باشم همین بوده همیشع از سیزده سالگیم همینه

پس راهش چیه

فکر نکردن به ارتباط ها با جنس مخالف و نزدیک شدن به سجاده و درک پای سجاده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

متوجم قابل درک هستی برام ولی محیط ها پسرها نمیشه اعتماد کرد وارد ارتباط ها بدون محرمیت بشی آسیب هاش ...

خیلی ام نباید سخت گرفت خودش عاقله ماشالا و اینکه دنیا پیشرفت کرده نمیشه خودمون و تو گذشته حبس کنیم

چطور ممکنه تا حالا تنها بودی کسی سمتت نیومده؟ من اصلا نمیتونم درک کنم تو این دوره دختر یا پسری ب این ...

من دختریم ک زیاد تو اجتماع نبودم قبلش.الانم ک هستم همه بهم توجه میکنن و یکی ۲تفرخارج دانشگا پیشنهاد دادن ولی خوشم از شخصیتشون نیومد.چرا ممکن نباشه؟چیزعجیبی نیس هرکسی ی سبک زندگی داره

من دختریم ک زیاد تو اجتماع نبودم قبلش.الانم ک هستم همه بهم توجه میکنن و یکی ۲تفرخارج دانشگا پیشنهاد ...

ببین من خودمم قبلا کلا خونه بودم البته الانم خونه ام ولی خب ب هر حال دنیای مجازی ام راهیه برا اشنا شدن با ادمای دیگع

فکر نکردن به ارتباط ها با جنس مخالف و نزدیک شدن به سجاده و درک پای سجاده

میکم این نیاز عاطفی اذیت کنندس و خودم اهل نمازم هستم.این نیاز از ی جایی آدمو از پا درمیاره.

ببین من خودمم قبلا کلا خونه بودم البته الانم خونه ام ولی خب ب هر حال دنیای مجازی ام راهیه برا اشنا ش ...

اره من مجازی اینستا نمی‌پسندم بااینک زیاد درخواست میدن.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792