2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

130 بازدید | 15 پست

من 19سالمه و تغریبا 6ماه عروسی کردم اخیرن شوهرم خیلی بهونه گیر شده و دعوا می‌کنه و از این حرفا اصلا اینطوری نبود چون که ما 1 سال هم عقد بودیم   دیشب نشسته بودیم خونه باباش بعد بهم گفتن ک شوهرت کاراش طبیعی نیستن و طلسم شده حقیقتش گفتم علکیه بعد من بهشون گفتم که من یکیو میشناسم که طالع میبینه از قرآن و طالعو دید و گفت آره طلسم شده بعد با دوستم حرف میزدم باز گفتم من یکیو میشناسم باز بهشون گفتم و با دختره حرف زدیم باز همون حرفارو زد طلسم شده و اینا و من حقیقتش هم شوهرمو و هم زندگیمو دوس دارم بعد به مامانم گفتم که مامانم ماجرا اینه چون من خواستم برم خونه آقام و طلاق بگیرم چون اخلاقش بد شده خلاصه ب مامانم گفتم مامانم موضوع اینه گفت که خیلی بیجا کردی و غلط کردی این کارو کردی الان بهت تهمت طلسم سازی میزنن و نمی دونم چی منم گفتمش من  برای زندگیم این کارو کردم      (اینو هم بگم ما عربیم و خیلی این چیزا رو جدی میگیریم) بنظرتون مامانم راست میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طوریکه من متوجه شدم والا ممکنه خانواده شوهرت بگن تو بهشون انگ زدی که شوهرتون طلسم کردن و اخلاقش با ش ...

ن اونا خودشون گفتن ک بچمون طلسم شده و من گفتمشون نه دروغ میگین

عزیرم هر حرفی رو که نباید پیش همه زد...فردا پس‌فردا اگه گفتن خودت با دعا وجادو بلا سرش آوردی چی؟

من فقط شماره رو دادم اونا زنگ زدن و باهاشون حرف زدن من هیچی نگفتم  فقط قبل اینکه زنگ بزنن گفتمشون شوهرم یک آدم دیگه شده  اصلا اونی نیست که من میشناسم همین