2777
2789

در صورتی ک هردو گندمی رنگ هستیم و در تناژ بژ قرار داریم 

ی رنگ کاملا آسیایی 

من بدم میاد بارها تاکید کرد کسایی ک رنگشون مث تو تیره اس باید فلان لباس رو بپوشن تو ک تیره اس پوستت فلانی 

شاید بگین رنگ تیره و روشن در کنار هم قشنگن ولی دوست من با حالت ترحم باهام حرف میزنه

حتی مثلا میگه رنگت خیلی شیکه رنگ آفریقایی ها هم خیلی خوشگله یا مثلا ادمای سبزه سیر رو مثال میزنه میگه ببین توهم مثل فلانی پوستت خوش رنگ و شیکه با حالت ترحم

حالا اگ سایت تایید کرد عکس پوستم‌رو میزارم نظرتون رو بگید 

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سادست یا بدذاته؟

ساده است وگرنه خیلی مهربونه 

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

پوستت هر رنگی باشه قشنگه

اگه من دوستت بودم میگفتم خیلی خوشگلی

نمی‌دونم چرا با سبزه ها گارد دارن

من تو کلاس زبانمون یه دختره بود پوست سبزه خیلی زیبا بود و من همیشه نگاهش میکردم و دوست داشتم بهش بگم چقدر خوشگله

حتی خودم آرزومه همسر و بچم سبزه شن خودم گندمی ام:)

همه رنگا قشنگن

بنظر نمیاد دوستت قصد ناراحت کردنتو داشته باشه خب اصا بلفرض پوستت تیرس .خب باشه مشکلش چیه

درسته قصد ناراحت کردنم رو نداره ولی عزیزم تابحال کسی با لحن ترحم باهات صحبت نکرده تا حالت بهم بخوره خیلی حس بدیه

پوستت هر رنگی باشه قشنگهاگه من دوستت بودم میگفتم خیلی خوشگلینمی‌دونم چرا با سبزه ها گارد دارنمن تو ک ...

درسته عزیز دلم همه رنگها قشنگن منتهی وقتی خیلی تاکید کنه واقعا حساس میشی 

من بدم میاد با حالت ترحم مباد میگه آره با اینکه تیره ای ولی پوستت رنگش باکلاسه من ارزو دارم برنز کنم مث تو بشم

دوستت دوست نیست

دختر خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا منو تیره میبینه🫠😂

درسته عزیز دلم همه رنگها قشنگن منتهی وقتی خیلی تاکید کنه واقعا حساس میشی من بدم میاد با حالت ترحم مب ...

عزیزی

اینجور دوست ها کم کم باعث میشن از خودت بدت بیاد

تجربشو داشتم که هر وقت دوستای بی اعتماد بنفس یا زیادی مغرور داشتم باعث شده حالم بد باشه

همونجا بهش بگو که من با رنگ پوستم حال میکنم:)

دختر خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا منو تیره میبینه🫠😂

خب ببینه.بهتره رک بهش بگی ناراحت میشی از حرفش.....اگه بازم تکرار کرد...دوستیتو بهم بزن....دوست باید رفیقت باشه وقتی پیششی حالت خوب بشه...نه اینکه بره رو اعصابت

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
عزیزیاینجور دوست ها کم کم باعث میشن از خودت بدت بیادتجربشو داشتم که هر وقت دوستای بی اعتماد بنفس یا ...

اره متاسفانه روی آدم اثر مخرب میزارن البته خودش میخواست از طریق اعتماد ب نفسم رو تقویت کنه ک خراب کرد بیشتر