داداشم چندین بار دختر آورد خونمون کسی نفهمید من میفهمیدم اما به کسی نگفتم و بعد چند وقت داداشم دختره رو آورد به مامان بابام نشون داد بجای اینک بابام بزن دهن داداشم حمایتش کرد الان همون دختر زن داداشم وای اگر من با کسی دوست بشم گردنم قطع میشه اخه یعنی چی
من همین تیکه انداختم به اکسم گفتم چرا واسه من اره واسه خواهرت جیزه؟؟
چیزیو ک برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند
♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم