2789
عنوان

یه دوستی که

104 بازدید | 22 پست

دوستی که تو رو به هیچجاش نگیره درونگرای سادیسمی باشه و حتی بگه رو خانوادش هم حساس نیس چه برسه به تو

دو سه سال دوس باشین سر یه موضوع ناراحت شی گلگی کنی بجا معذرت خواهی پیامای بعدیتو سین نزنه و پروفایلشو کاری کنه نبینی،لایق احوال گرفتنه؟ اگه حضوری دیدمش سلام علیک کنم..یا جوری رفتار کنم انگار نمیشناسمش؟ 

راستی اینم اضافه کنم که خودش سرتاپا اشکال و بدون اعتماد بنفس ولی هی از تو ایراد بگیره. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه فقط اون دوستت تو اجتماع بوده باشه و پیش همه شناخته شده باشین چی؟

اینجوری یکم سخت تره

ولی به مرور زمان بقیه یادشون میره

مهم سلامت روانته و وقتت

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

وا دوستت تک فرزنده؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

قربون پروفایلش برممم

شوهرمه🔪

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عموی بچمهخودم صاب دارم

خب جاری جان؟

شوهرت کیه؟

فقط نگو جیمین که زن داره 

نامجون بابای بچمهبه زن عمو سلام کن مامانی🤰🏻

عه وا سلام عشقم 

چخبر؟؟

عه وا سلام عشقم چخبر؟؟

فعلا فارغ نشدم هنوز گل قشنگم

سلامتی هیچی والا آقایی وقت اضاف نمیاره همش اینور اونوره به من و بچه نمیرسه

میره عروسی استایلیستش

د آخه مرد.. 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

فعلا فارغ نشدم هنوز گل قشنگمسلامتی هیچی والا آقایی وقت اضاف نمیاره همش اینور اونوره به من و بچه نمیر ...

اخی اذیت نکن 

منم تو اقدامات هستم(عوارض نی نی سایت )

لانه گزینیه😭✨نه من دوقلو دارم:)

مبارکهههه

جاری دیگه مون هم دوقلو داره🥹