2777
2789

من سوال دارم اگر رفتید بگید ک بپرسم لطفا کامنت بی ربط هم نذارید ممنون

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ولی خیلی بدرد نمیخوره

دوره داروخونه رفتم ولی حفظیاتم خوب نبود نه دوز ها یادم میموند نه جای دارو ها توی قفسه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده💔

دستیار دندون پزشکم اونقد خوب نیوظیفت بیشتر شستن وسیله هاسنهاااایت یادت بدن یه دندون بکشیاونم نه همه ...

عیب نداره میخوام دستم تو جیب خودم باشه

تهرانم اگهی دستیاری زیاد دیدم ک میخوان ولی نمیدونم دستیاری هم حفظی زیاد داره مثل دارو یا ن

عیب نداره میخوام دستم تو جیب خودم باشهتهرانم اگهی دستیاری زیاد دیدم ک میخوان ولی نمیدونم دستیاری هم ...

فکرنمیکنم

خوده دندون پزشکی هم حفظی نداره اونقد😂

بیشتر عملیه

دستیاریشم همینطور

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

فکرنمیکنمخوده دندون پزشکی هم حفظی نداره اونقد😂بیشتر عملیهدستیاریشم همینطور

چرا بابا اناتومی دهان و دندان اینا هم توی دستیاری یاد میدن. میترسم اونارو نتونم حفظ شم

باورت میشه من شب امتحان درس میخونم بعد میرم بیست میگیرم از جلسه ک میام بیرون هیچی یادم نمیاد🤣حافظم عالیه یعنی