2777
2789
عنوان

بهش بگم قضیه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمنشی؟😐😐😐😐😐

من نگرانشممممم

دشمنش نیستم ک

هر چی نصیحتش میکنم فایده نداره

ب حرفم گوش نمیده

دائم با پسره بیرونه

میره ده پسره شب میمونه

بهونش اینه ب خانوادش میگه اومده پیش من

میره‌عرق میخورن و...

من نگرانشمممممدشمنش نیستم کهر چی نصیحتش میکنم فایده ندارهب حرفم گوش نمیدهدائم با پسره بیرونهمیره ده ...

اگه دشمنشی برو بگو

به عمت بگی فکرمیکنی درست میشه؟

نه

شر بزرگی میشه ابروی دختره میره

ابروی کسی رو ببری حق الناس بزرگی به گردنته

دختره هم بدتر ازت کینه میکنه 

در پی تحقق یک رویا...⚖

من نگرانشمدشمنش نیستم کهر چی نصیحتش میکنم فایده ندارهب حرفم گوش نمیدهدائم با پسره بیرونهمیره ده پسره ...

این نگرانی نیست.. این دوستی خاله خرسه است! گفتم قتل ناموسی میتونه اتفاق بیفته و این باید تو رو بترسونه 

وقتی پیش شما نیومده یه روزی دروغش هم لو میره و بقیه میفهمن که پیشت نیست .. شما هیچ مسئولیتی نداری تو این قضیه. اگه به نصیحت هم گوش نمیده دیگه اجازه نده در این مورد باهات حرف بزنه و ادعا کنه که پیش تو بوده یا لو رفت ادعا کنه شمام میدونستی .. خودت رو به ندونستن و نشنیدن بزن. اینو از منی که خیلی ازت بزرگترم گوش کن..

اگه دشمنشی برو بگوبه عمت بگی فکرمیکنی درست میشه؟نهشر بزرگی میشه ابروی دختره میرهابروی کسی رو ببری حق ...

بدتر از همه اینا مامانش میدونه پ.ر.ده نداره

اما جلوشو نمیگیره

همش بهش میگم پسره داره ازت استفاده میکنه

روزی هزار بار بهش میگم

انقدر بهش سرویس ندهععه

میگه مهم نیس

میره

این نگرانی نیست.. این دوستی خاله خرسه است! گفتم قتل ناموسی میتونه اتفاق بیفته و این باید تو رو بترسو ...

بدتر از همه اینا مامانش میدونه پ.ر.ده نداره

اما جلوشو نمیگیره

چون دخترعموم از زنعموم حساب نمیبره

از عمومم میترسه

هر وقت بره پیش پسره 

فقط منو و زنعمو در جریانیم کجاست.

همش بهش میگم پسره داره ازت استفاده میکنه

فکر میکنه پسره میاد میگیرتش

چون شغلش موجه اس.

روزی هزار بار بهش میگم

انقدر بهش سرویس ندهععه

میگه مهم نیس

میره بازم دنبال کثافت کاریاش

اگه دشمنشی برو بگوبه عمت بگی فکرمیکنی درست میشه؟نهشر بزرگی میشه ابروی دختره میرهابروی کسی رو ببری حق ...

اخه ما همه چیمونو ب عمم میگیم

خودمم خیلی از رازامو ب عمم گفتم

تاحالا ب هیچ‌کس نگفته

چون میدونم رازداره

خواستم این موضوع بگم

چون امن تر‌ و دلسوز تر از اون نیس براش

میگم شاید ب حرف عمم گوش بده

ب حرف من ک گوش نمیده

بدتر از همه اینا مامانش میدونه پ.ر.ده ندارهاما جلوشو نمیگیرهچون دخترعموم از زنعموم حساب نمیبرهاز عمو ...

اگر مادرش میدونه ک ب درررررررک 

فقط اون قسمتش ک گفتی ،ب خانوادش میگه پیش تو میاد ولی نمیاد ...بعد برات شر نشه 

اگر مادرش میدونه ک ب درررررررک فقط اون قسمتش ک گفتی ،ب خانوادش میگه پیش تو میاد ولی نمیاد ...بعد برا ...

چیکار کنم😭هر چی میگم نرو انقدر پیش پسره سرویس نده

ب حرفم‌گوش نمیدهههه

بدتر از همه اینا مامانش میدونه پ.ر.ده ندارهاما جلوشو نمیگیرهچون دخترعموم از زنعموم حساب نمیبرهاز عمو ...

خوب مادرش میدونه.. شما چرا حرص میخوری؟ دایه مهربون تر از مادر شدی؟ 

بله منم باهات موافقم داره گند میزنه به اینده و زندگیش و اصلا من درک نمیکنم سبک زندگی نسل شما رو کلا اما اون هر فکری کنه و هر کاری کنه به شما مربوط نمیشه عزیزمن.. به خصوص که میگی مادرش هم میدونه و جلوشو نمیگیره. پسره بگیردش نگیردش هررر اتفاقی بیفته زندگی شخصی خودشه.. شما هم زندگی خودتو زندگی کن و به کار بقیه کار نداشته باش‌.. 

خوب مادرش میدونه.. شما چرا حرص میخوری؟ دایه مهربون تر از مادر شدی؟ بله منم باهات موافقم داره گند میز ...

چون منو وارد این بازی میکنه

میره پیش پسره

بعد ب عموم میگن پیش من اومده .

ما همه چیمونو ب عمم میگیم

خودمم خیلی از رازامو ب عمم گفتم

تاحالا ب هیچ‌کس نگفته

چون میدونم رازداره

خواستم این موضوع بگم

چون امن تر‌ و دلسوز تر از اون نیس براش

میگم شاید ب حرف عمم گوش بده

ب حرف من ک گوش نمیده

خوب مادرش میدونه.. شما چرا حرص میخوری؟ دایه مهربون تر از مادر شدی؟ بله منم باهات موافقم داره گند میز ...

طرز فکرشم اینه چون پر.د.ه اش زده شو

ب قول خودش اب از سرش گذشته

میگه دیگه هیچی برا از دست دادن ندارم

پس میرم پیشش

توجیهشم اینه هر بار بهش میگم

طرز فکرشم اینه چون پر.د.ه اش زده شوب قول خودش اب از سرش گذشتهمیگه دیگه هیچی برا از دست دادن ندارمپس ...

خب پس اهمیت نده 

دو دوز دیگه حاملم شد ازش اون مادرش بیاد جمع کنه 

چراانقدر دخترای الان ساده و احمق هستن اصلابرام عجیبه 

مثلا فکر میکنن برن با پسره س.ک.س کنن پس دیگه حتما میگیرشون .....والا از هر صدتا نهایت یک نفر راضب ب گرفتن بشه ...اینجا ایرانه هرچقدرم ادای روشن فکر بازی دربیارن ،تهش میرن دختر آفتاب مهتاب ندیده میگیرن 

چون منو وارد این بازی میکنهمیره پیش پسرهبعد ب عموم میگن پیش من اومده .ما همه چیمونو ب عمم میگیمخودمم ...

وای

مادره میدونه پیش تو نیست بعد تو میگی عموم فکر میکنه پیش منه؟؟ عموت هم میدونه با این حساب و برا اونم مهم نیست. 

برو بگو اصلا و امتحان کن ببین چی میشه!! از ننه باباش دلسوزتر شدی؟ طبیعتا خیر! تو فقط نمیتونی رازی رو تو دهنت نگه داری و برا همینه اصرار داری به کسی بگی سبک شی!! با گفتنش هم در نهایت اتیش این قضیه دامن خودتو میگیره. من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. موفق باشی