سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا🤦🏻♀️🤦🏻♀️ میخواستم دانشگاه بیام رازی اونجا ولی اینو شنیدمیکم مردد شدم
میخوای تو دوران دانشجویی کار کنی؟
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
اره میشه در مورد شهرشم بگی؟ مردمشو میدونم اخلاقشونوشهر بهروزی هست؟ مثلا در حد شیراز
درحد شیراز نه .ولی من هیچ جارو بااینجاعوض نمیکنم هرادمی به شهر خودش عادت داره .کار توبوتیک وکافه زیادهس نگران نباش بیشتر واسه اقایون سخته اینجا چون پول زیادنمیدن