من پنج دست یعنی اندازه سی نفر گرفتم حالا مامانم میگه فقط برا مربا خوبن یا چایی شیرین و پنج دست زیاده دوسه دست بگیر بقیشو ببر پس بده.ببرم پس بدم جاش یچی دیگ بردارم قبول میکنن؟ عصری خریدم
من سرویسی که گرفتم ۴۸ نفره غذاخوری داره، ۱۸ نفره پذیرایی و ۱۲ نفره صبحانه خوری
با اینکه خیلی مهمون دارم ولی تا حالا کم نیومده
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
خب پسب نظرت سه دستشو ببرم پس بدم جاش یچی دیگ بردارم قبول میکنه؟چون با کامپیوتر حسابشون میکرد
آره قبول میکنه
حداقل شانستو امتحان کن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
از این قاشقا باریک هستن برا شربت از اونا چنددست بگیرم؟
اینم بگم کل مهمونا من شاید شاید۱۵نفر بشن
از این قاشقا امروز میخاستم بردارم کم داشت گفت دوسه روز دیگ بیا میارم بیا ببر تصمیم گرفتم فردا این قاشق کوچکارو ببرم ب جاش کفگیر ملاقه و اینجور چیزا بردارم
از این قاشقا باریک هستن برا شربت از اونا چنددست بگیرم؟اینم بگم کل مهمونا من شاید شاید۱۵نفر بشناز این ...
چندتا لیوان برا شربت داری؟؟؟
همون تعداد قاشق یا نی بگیر