2777
2789

یکی از دوستام بهم گفته بود پزشکی مشهد روزانه قبول شده بعد رفته بودم بیمارستان متوجه شدم پرستاری ازاد قبول شده خوب چرا دروغ میگید بعد انقدر خیت بشید ولی خیلی ناراحت شدم چون واقعا بچه پتانسیل بالایی بود حقش بود پزشکی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ازش سوال پرسیدی و کنجکاوی میکردی یا خودش اومد همینجوری گفت.؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه شما پرسیده باشین که کارتون درست نیست و در این صورت تقصیر شماست میاین میپرسین مجبوریم دروغ بگیم

من خودم از الان دارم فکر میکنم جواب بقیه رو چی بدم

به خدا ما خودمون با جواب کنار نیومدیم هنوز تو شوکیم باور نکردیم بعد هر جا که میری ازت سوال میپرسن خب ولمون کنین نفس بکشیم

دوما پرستاری آزاد که خوبه

سوما نتایج نیومده

تو ازش سوال پرسیدی و کنجکاوی میکردی یا خودش اومد همینجوری گفت.؟

من تو بیمارستان پدربزرگم بستری رفتم دیدنش بعد دیدمش بهش سلام دادم اینا گفتم عه توهم حتما استاجری اینا بعد هیچی نگفت بعدشم متوجه شدم پرستاره 

احتمالا فکر میکنه میخونه سال بعد پزشکی قبول میشه....منم یکی دو نفر رو اینجوری می‌شناختم....الکی گفتن سال اول قبول شدیم....بعدش گندش دراومد پشت کنکور نشستن و الکی گفتن قبول شدیم...یکی اشون واقعا قبول شد یکی اشون متاسفانه نتونست هیچ جوره قبول بشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

من تو بیمارستان پدربزرگم بستری رفتم دیدنش بعد دیدمش بهش سلام دادم اینا گفتم عه توهم حتما استاجری این ...

قبلش و میگم

وقتی گفت پزشکی قبول شدم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه شما پرسیده باشین که کارتون درست نیست و در این صورت تقصیر شماست میاین میپرسین مجبوریم دروغ بگیممن ...

بابا قضیه مال 4 و 5 سال پیشه بعدم ما همکلاسی بودیم تو گروه دوستانه همه میزدن اون موقع اینم اینو زد من نگفتم بده خوب نباید دروغ میگفت به دوستش 

احتمالا فکر میکنه میخونه سال بعد پزشکی قبول میشه....منم یکی دو نفر رو اینجوری می‌شناختم....الکی گفتن ...

نه این مال 4 و 5 سال پیشه تو گروه بچه ها باهم همکلاسی بودیم گفت سال اول پزشکی قبول شدم اما پشت مونده بود پرستاری اورده