2777
2789
عنوان

محسن یگانه🥲🥲

461 بازدید | 33 پست

طبیعیه که یه سری آهنگاشو هرررررچقدرررر گوش میکنم چندین ساله..باز برام تازگی داره؟

نشکن دلمو

بهت قول میدم

گناهی ندارم

هوایی شدی

نباشی..

جدیدام اهنگ خیابونا رو شنیدم...چقد قشنگه

⏭ ⏯ ⏮

انگار قدمام به این خیابونا

وقتی که تو نیستی بدجوری وابسته است

انقدر که با فکرت قدم زدم اینجا

حتی خیابونم از قدمام خسته است

تو این پیاده رو

بین همین مردم

با اشتباه اما

خیلی تو رو دیدم

این که چرا نیستی

من این سوال و از

هرکس که میدیدم صد بار پرسیدم

وقتی حواس تو درگیر رفتن بود

بیهوده جنگیدم تو از همون اول

منو نمیخواستی من دیر فهمیدم

شما اهنگ‌موردعلاقتون چیه؟

ندارمت💔💔💔

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمووووون 

دل من فقط به بودنت خوششههههه 

منو فکر رفتن تو میکشههه 

لحظه هام تباهه بی تو 

زندگیم سیاهه بی تو نمیتونمممم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من که خوشم نمیاد ازش.چون دو تا خواهراش از سهمیه شهید استفاده کردن و پزشکی خوندن.

همسرم با عموش دوسته یه مدت هم شوهر مامانش بوده  از 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من که خوشم نمیاد ازش.چون دو تا خواهراش از سهمیه شهید استفاده کردن و پزشکی خوندن.

از محسن یگانه خوشت نمیاد چون خواهراش از سهمیه استفاده کردن 😆 گنه کرد در بلخ اهنگری، به شوشتر زدن گردن مسگری

حالا از کجا فهمیدی دقیقا 

به دریا بنگروم دریا ته وینم...
من هر بار امضاتووو میبینم اون ته ته قلبم آمین میگم❤آره خیلیی قشنگه

قربون قلبت برم من

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

از محسن یگانه خوشت نمیاد چون خواهراش از سهمیه استفاده کردن 😆 گنه کرد در بلخ اهنگری، به شوشتر زدن گر ...

شغل خواهراش چی هست؟